13.3 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Beköszönt az évnek az egyik legszebb időszaka

Lassan beköszönt az évnek az egyik legszebb időszaka, az Advent. Ilyenkor a közösen megélt pillanatok még többet jelentenek egy hosszú és olykor küzdelmekkel teli év után. A Ceglédi Adventen ehhez a gondtalan kikapcsolódáshoz próbálunk minden évben egy tökéletes helyszínt és programokat biztosítani.
Az ünneplőbe öltözött Szabadság téri Adventi vásár idén november 29-én nyitja meg kapuit, ahol a megszokott szabadtéri jégpálya mellett megannyi programlehetőség várja a kikapcsolódásra vágyókat.
Az ünnepélyes megnyitón ebben az évben is közösen kapcsoljuk fel a város ünnepi díszvilágítását és a Jégördögök hivatalosan is megnyitja a korcsolyapályát. A nyitó hétvégén mindenki megcsodálhatja, hogy hogyan kel életre jégtömbből egy igazi jégszobor.
A Manóműhely idén is várja a családokat, ahol közösen elkészíthetik otthonuk ünnepi díszeit.
Az ünnepre hangolódva adventi hangverseny-sorozat várja minden hétvégén a látogatókat. Koncertet ad a Csíkszeredai Nagy István Líceum, a ceglédi Fúvószenekar, a ceglédi Erkel Ferenc AMI és a Kardos Pál Pedagógus Énekkar.
Az adventi programok egyik leglátványosabb és legizgalmasabb pontja a Mikulás érkezése, aki december 5-én a Református Nagytemplom tornyából érkezik a gyermekekhez.
A közösségek számára is rengeteg programmal készülünk, többek között bejgli, zserbókészítő és jótékonysági karácsonyfadíszítő versennyel és nem maradhat el a már hagyományossá vált Mikulás futás sem. A futás mellett egy újabb téli sporttal, a jégfloorballal is megismerkedhetnek a Ceglédi Adventen az aktív kikapcsolódásra vágyók.
A színpadon olyan nagyszerű és népszerű előadókat köszönthetünk, mint Fésűs Nelly, Kovácsovics Fruzsina, Szabó Ádám és Singh Viki. Természetesen a fellépők között megannyi ismert ceglédi előadót üdvözölhetünk..
December 13-án Cegléd legnagyobb munkáltatója, az Infineon hagyományaikhoz híven jótékonysági ételosztást tart a Szabadság téren, ahol mindenkit szeretettel várnak egy tál meleg étellel ezen a hideg téli napon.
Természetesen a kézműves termékek és az ízletes karácsonyi ételek és italok sem maradhatnak ki a kínálatból. Ha szeretne hazavinni egy kis emléket a vásárról vagy egyedi ajándékkal meglepni az ismerősét, akkor a Tourinform iroda információs faházában megtalálhatja a ceglédi ajándéktárgyainkat.
Jöjjön el és élje át a vidéki karácsonyok felhőtlen hangulatát Adventi vásárunkban!

Bővebb információ…

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...