8.3 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Zsineggel fojtotta meg a nőt

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói november 27-én délután egy albertirsai ingatlan pincéjében elásva egy női holttestet találtak. A rendőrök őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt. November 29-én a Pest Megyei Főügyészség az 56 éves albertirsai férfi letartóztatását indítványozta.

„A bűnügy elkövetője, egy középkorú férfi 2019 augusztusában, a reggeli órákban, albertirsai házukban élettársával veszekedett. A szóváltás során élettársa közölte vele, hogy el akarja hagyni, amire a férfi egy zsineggel megfojtotta a nőt. Ezt követően a holttestet a szomszédos, üresen álló ház alagsorában elásta. A férfi a cselekményt követően azt a látszatot keltette, mintha élettársa elköltözött volna tőle. A nyomozó hatóság a férfit emberölés bűntettének gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként. Ennek a bűncselekménynek a tárgyi súlya kimagasló, a gyanúsított terhére rótt cselekmény büntetési tétele 15 évig tartó szabadságvesztés.
A nyomozás jelenlegi szakaszában a férfi hatóságok előtti megjelenése csak kényszerintézkedéssel biztosítható, mert a bűncselekmény súlyára, valamint arra figyelemmel, hogy a gyanúsított a bűncselekmény nyomainak eltüntetésére törekedett, tartani lehet attól, hogy szabadon hagyása esetén megszökne. Emiatt a Pest Megyei Főügyészség indítványt tett a férfi letartóztatásának elrendelésére.” – tájékoztat az ügyészség közleménye.

Fotó: Police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...