16.7 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Nem ízlett a söre, ezért állt neki festékszórózni

Vélt sérelmeit akarta festékszóróval felfújni egy áruház és egy rendelőintézet előtti oszlopokra egy nagykőrösi férfi, akit a Pest Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint most gyorsított eljárásban állítottak bíróság elé – írta meg az Index.hu.
Az ügyészség által “alkalmi művésznek” nevezett férfi azon háborodott fel először még február közepén, hogy nem találta megfelelő minőségűnek a sört, amelyet épp megivott a saját otthonában. Ezért aztán fogta magát, elment oda, ahol a sört beszerezte és festékszóróval felfújt egy trágár feliratot az áruház előtti villanyoszlopra.
Erről aztán eszébe jutott, hogy nemcsak a bolttal elégedetlen, és ha már úgy is nekiállt annak, hogy a sérelmeit villanyoszlopra fújt firkákon keresztül ossza meg a nagyvilággal, elugrott még egy orvosi rendelőhöz is. Ott azért kezdte el a “VICC” szó felfújását, mert egy héttel korábban – amikor nem volt nála minden szükséges irata – nem akarták őt ellátni ebben a rendelőben.
Csakhogy a “VICC”-et már nem fejezhette be a festékszórós férfi, mert amíg a feliraton munkálkodott, a rendelőhöz megérkeztek a rendőrök, akik rövid üldözés után el is kapták őt.
Az, hogy az áruház elé felfújt trágár szöveg miről szólt, illetve hogy az “alkalmi művész” milyen büntetésre számíthat, nem derül ki az ügyészségi közleményből. (A kép illusztráció)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....