3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Ki lesz 2020. Best Face Fest Szépe?

BEST FACE FEST – Woman’s Day Party

www.facebook.hu/best.face.fest

A március 14-i Ceglédi Best Face Fest-en a hölgyeké a főszerep! Kiderül ki lesz 2020. Best Face Fest szépe! És emellett érkeznek a sztárok, a Best Face Fest színpadára: Rácz Gergő (Dal 2020 verseny nagy favoritja), KunuMario (az igazi fülbecsengő dallamok mágusa), és a lemezjátszóknál az ütemek igazi nagyágyúi: Szecsei apánk, # Jackwell, # Willcox, # Navidal, és az est házigazdája Oliver-D.

Immár hatodik éve és sokadik alkalommal kerül megrendezésre a Best Face Fest a Ceglédi Gál József Sportcsarnokban. Az elektronikus zenéket és fesztiválokat kedvelők, országosan ismert fellegvára lett a rendezvény, ahol Magyarország legnagyobb lemezlovas sztárjai mellett már folyamatosan hazánk kedvenc előadói és együttesei lépnek a színpadra.

A rendezvény helyszíne: a Ceglédi Gál József Sportcsarnok. Kapunyitás: 22:00.

Akciós elővételes jegyek március 5-től megvásárolhatók korlátozott számban 2500 Ft-ért a Gál József Sportcsarnokban (Cegléd, Rákóczi út 33.) és a Violet Bizsu Cegléd üzletben (Cegléd, Kossuth F. u. 24.), továbbá Facebook oldalon (www.facebook.com/best.face.fest) meghirdetett viszonteladóknál. A helyszínen a belépőjegy ára: 3000 Ft

A szervezők a beléptetés jogát fenntartják! 16 év alatt a belépés kizárólag nagykorú felügyelettel vagy írásos szülői engedéllyel lehetséges!

2020. március 14-én ismét találkozunk! Ezúttal is mindenkit szeretettel vár a Best Face Fest Team csapata egy fergeteges éjszakai partizásra és a Best Face Fest szépe korona átadására!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...