5.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Lezáratta Csáky András a Budai úti parkot

Az április 9-én megjelent kijárási korlátozást meghosszabbító kormányrendelet a húsvéti ünnepekre vonatkozó rendkívüli intézkedéseket tartalmaz. Dr. Csáky András Cegléd polgármestere ennek alapján lezáratta a Budai úti fürdő környékét az ünnepekre.

A rendelet felhatalmazza az önkormányzatokat, hogy „2020. április 10. 00.00 órától 2020. április 13. 24.00 óráig terjedő időtartamra a települési – a fővárosi önkormányzat által közvetlenül igazgatott terület esetében a fővárosi, egyéb fővárosi terület esetében a kerületi – önkormányzat rendelettel a település, illetve a fővárosi kerület vonatkozásában a kijárás korlátozására a Rendeletben foglaltaktól szigorúbb szabályokat állapíthat meg.
Tekintettel arra, hogy az elmúlt időszakban számos bejelentés érkezett a polgármesteri hivatalba, mely szerint a Budai úti fürdő környezetében lévő szabad területen időnként több százan szoktak megjelenni, a járványveszély miatt rendeleti formában a szabadidőparkot átmenetileg lezárjuk. A rendőrkapitány urat kértem arra, hogy a hatóság szerezzen érvényt rendeletünknek. Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy saját és mások egészsége érdekében legyen partner abban, hogy a rendeletnek érvényt tudjunk szerezni.” – tette közzé a polgármester.

Cegléd Város Önkormányzata 13/2020. (IV. 10.) önkormányzati rendelete a húsvéti ünnepekre vonatkozó rendkívüli rendelkezésekről…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...