14.3 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Váljék egészségünkre!

Április 9-én két kézfertőtlenítő automata került kihelyezésre Kocsér község két forgalmas pontján. Az automata érzékeli az alányújtott kezet, majd egy-két másodpercen belül egy adag fertőtlenítő folyadékot adagol a kézre. Egyszeri fertőtlenítéshez egy adag bőségesen elegendő.
– Azt gondoltam, hogy ebben a helyzetben a képviselői tiszteletdíjamat kötelességszerűen a vírus elleni védekezés megerősítésére kell fordítanom – mondta Venyingi Zoltán önkormányzati képviselő, akinek kezdeményezéséhez, felajánlásához Hriagyel Csaba polgármester, Bodnár András alpolgármester és Gévai Imre képviselő is csatlakozott.
– Sokat gondolkodtunk, hogy milyen módon tudnánk megtámogatni a lakosság egészségmegőrző igyekezetét, végül közösen döntöttünk az automata mellett, hiszen így épp az egyik legnagyobb veszélyforrást tudjuk mérsékelni – mondta Hriagyel Csaba polgármester. – A mindennapi bevásárlás során mindannyian ki vagyunk téve a veszélynek, már csak egy kilincs lenyomásával is. Gondoskodtunk a feltöltésről, az utántöltésről is. Minden kocséri lakos részesül a segítségből, aki csak igénybe veszi. Remélem, sokan fogják használni. Vigyázzunk egymásra, váljék egészségükre! (Fotó: Bús Csaba/PN)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...