6.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Mesél (az abonyi) rendőr

Napi online mesét mondanak a rendőrök egy újszerű kezdeményezés nyomán. Az Abonyi Rendőrörs vezetője András Hunor Lehel rendőrhadnagy A vén banya című mesét mondta el a gyerekeknek, de a korábbi videók is megtekinthetők a Budapesti Rendőrfőkapitányság Facebook oldalán.

A kezdeményezésről további információt lapunknak a BRFK Kommunikációs osztálya adott. A meseolvasás a BRFK Kommunikációs Osztályának mb. osztályvezető-helyettese, Nothoff Ingrid r. őrnagy ötlete volt azért, hogy a veszélyhelyzet idején ezzel tehermentesítsék a szülőket, és örömet szerezzenek a gyerekeknek. Nagyon pozitív volt a fogadtatás, mind a rendőrök, mind a gyerekek, szülők, nagyszülők részéről.
A rendőrök önként és szabadidejükben végzik a meseolvasást, eddig közel száz főként budapesti és Pest megyei rendőr mesélt és folyamatosak a jelentkezések. A meséket Budapesten, a Rendőrpalotában, a bűnmegelőzési centrum „gyereksarkában” veszik fel és minden nap 12.30-kor teszik közzé.
A szervezők tervei szerint a veszélyhelyzet elmúltával a leglelkesebb kis nézőket meghívják a Rendőrpalotába, ahol találkozhatnak a mesélő rendőrökkel, illetve különböző programokat is szerveznek majd a gyerekeknek.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...