9.6 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

A hét híre

Ezen a héten ismét a megyei lapok tekintetében is kiemelkedő olvasottsága volt a Ceglédi Panoráma online felületeinek és több mint 1 millió embert találkozott híreinkkel.

A figyelem oka, hogy országos híre lett a tavaly húsvéti halálos kimenetelű gázolás ceglédi tárgyalásának. Az áldozat édesanyjának nyilatkozatát Facebook oldalunkon 770 ezren látták és több százan le is írták véleményüket. A videóban Bognárné Szepes Orsolya csalódottan nyilatkozott a tárgyalás után, mert nem látta az elkövető P. Leventén, hogy megbánta volna felelőtlen tettét. Az anyuka néhány nap múlva írásban részletesen is kifejtette: a hazánkban érvényes jogi szabályozás nem elég következetes, ez az oka az enyhe büntetésnek. „Sajnálatos módon el kell fogadnunk, hogy az éveken át tartó versenyzés, „kivagyiság”, a sokszoros sebességtúllépés, a napi szinten történő szabályszegés, melyet az internetre felkerülő képek is igazoltak stb. nem meríti ki a közúti veszélyeztetés fogalmát, így súlyosabb büntetés Magyarországon nem szabható ki.” Oldalunkon megosztott közleményére mintegy negyed millióan voltak kíváncsiak.

A kereskedelmi alapon működő Ceglédi Panorámát a Facebook-on immár több, mint 23 ezren követik, és nyomtatott formában is megjelenünk 15 ezer példányban Cegléden, illetve néhány hónapja új lapot adunk ki további 20 ezer példányban Dél-Pest Megyei Panoráma címmel Nagykőrös Abony térségében található települések híreit juttatjuk el minden postaládába.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...