17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Csemői Vigasságok

A járvány miatti hosszú kényszerszünet után július 17-én találkoztak a Dózsa György Honvéd Nyugdíjas Egyesület tagjai Csemőben a templomtéren, szabadban, jó levegőn, de itt is betartva a biztonsági szabályokat. A szép hagyományokkal tudó egész napos rendezvényen köszöntötte az elnök – Lukács István nyá. alezredes – az egyesület tagjait és a vendégeket, Hegedűs Ágotát Cegléd város alpolgármesterét, Esküdt Lajos nyá. ezredest, a Bajtársi Egyesületek Országos Egyesülete alelnökét és ebből az alkalomból már hatodszor a rendezvény házigazdáját, Dr. Lakos Roland polgármester urat.
Az egyesület elnöke köszöntötte és megajándékozta azokat az egyesületi tagokat, akik a közelmúltban töltötték születés- és névnapjukat, majd meghirdette a szokásos – nyugdíjas életkornak megfelelő – ügyességi versenyt. A versenyzők elfelejtették egy időre, hogy mi hol fáj és mint régen a gyermek- és fiatalkorban felhőtlenül szórakoztak, vetélkedtek az érmekért és a kupákért.
Az eredményhirdetés után Dr. Lakos Roland – az általa készített „sűrű gulyás” felszolgálása előtti – pohárköszöntőjében kiemelte, hogy mint polgármester mindenkor kötelességének tartja a civil szervezetek támogatását, benne a ceglédi nyugdíjas egyesületet is, mellyel már régi kötődése van Csemő községnek és személy szerint neki is. Köszönet neki és azoknak, akik az élményt adó szép napot szervezték.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....