13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

COVID-19 lakossági tájékoztató

Továbbra is belépési protokoll van érvényben a ceglédi kórházban. Az intézmény közleményben erősítette meg, melyek azok az intézkedések, amelyek „a COVID-19 világjárvány miatt a Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet Operatív Koronavírus Testülete által 2020. március 19-én meghozott intézkedései közül” még mindig érvényben vannak:
1./ Az Intézmény három telephelyén (Kórház, Rendelőintézet, Tüdőgondozó) Belépési pont került kialakításra. A járóbeteg szakrendelésre érkező betegek/hozzátartozók/látogatók ezeken a pontokon keresztül léphetnek az Intézmény telephelyére testhőmérséklet mérés/csekklista kitöltését követően.
2./ A járóbeteg ellátást igénybe vevő betegekre vonatkozó, 2020. szeptember 01-től érvényes csekklista az intézmény honlapján elérhető, onnan kinyomtatható
Amennyiben lehetőség van rá, a gyorsabb bejutás érdekében a járóbeteg ellátást igénybe vevők a kinyomtatott, kitöltött csekklistát kérjük, hozzák magukkal.
3./ A járóbeteg szakellátás igénybevétele csak telefonon egyeztetett időpontban, előjegyzés alapján lehetséges.
4./ Az Intézmény telephelyein az orr-szájmaszk szabályszerű használata – szájat és orrot egyaránt takaró) – mellett kötelező a legalább 1,5 méteres távolságtartás a betegek között.

https://www.facebook.com/ferenc.toldy.14/posts/784569792355043

RENDELŐINTÉZET
Az alapellátásban elrendelt laboratóriumi vizsgálatokhoz az alapellátás részére biztosítjuk a vérvételi csöveket, a levett véreket az alapellátás dolgozói adják át az Egészségfejlesztési Iroda helyiségében kialakított átvevő helyen, ahol a laboratórium munkatársa munkanapokon 08.00 és 12.00 óra között veszi át a mintákat és adja ki a vérvételi csöveket.
A Rendelőintézetben 2020. április 06-től a vérvételek vonatkozásában előjegyzést vezettünk be. Minden vérvételhez időpontot kell kérni. Időpontkérés munkanapokon 07.00 és 17.00 óra között lehetséges a következő telefonszámon: 53/505-651.
A Rendelőintézetben a laboratóriumi lelet kiadás továbbra is szünetel. A laborvizsgálati eredményekről, egyéb leletekről, kérjük, tájékozódjon háziorvosánál, szakorvosánál vagy az EESZT rendszerben.
Az alapellátást nyújtó rendelésekre érkező betegek szintén szűrésre kerülnek a belépési ponton.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....