3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Folytatódik a veszteségsorozat

Sajnos tovább tart a Ceglédi VSE labdarúgó csapat rossz sorozata. Az elmúlt három bajnoki fordulóban elszenvedett vereség után vasárnap a Tiszaújváros is három pontot szerzett a Cegléd ellen az NB III.-ban. Kőházi Ádám tudósítása:

Kevésbé jó formában várták a csapatok a vasárnapi összecsapást, hiszen mindkét gárda győzelem nélküli mérkőzéseket volt kénytelen elkönyvelni az elmúlt időszakban. A rossz szériát sajnos a vendégeknek sikerült megtörni, így a ceglédi oldalon tovább sokasodtak a gondok.

Úgy kezdték a találkozót a tiszaújvárosiak, mint mi szerettük és vártuk volna: pattogva, frissen, le- és visszatámadva. A 4. percben meg is szerezték a vezetést (1-0), s a 25. percre már öt szögletig is eljutottak a gólon kívül.

A 30. percben Laczkó húzta meg a jobb oldalon, védője a tizenhatoson belül buktatta, 11-es! A sértett lövésébe ugyan a kapus beleért, de hárítani nem tudott. (1-1)

A gól felrázta a ceglédieket, több szép támadás, veszélyes lövés jelezte, hogy nem elégedettek az egy ponttal. A félidő zárására felpezsdült a lelátó is, érezhetően jobb lett a hangulat nézőtéren, mert felpörgött a csapat.

A fordulás után újra több Ígéretes lövőhelyzet alakult ki, de egy hiba miatt ismét a vendégek szereztek előnyt a 64. percben. (1-2)

A gól után próbáltuk fokozni a nyomást, de az idő előrehaladtával a fölényünk meddővé vált, s nem sikerült megszerezni még az egyenlítő találatot sem, így három nyert találkozót követően már négy vesztes összecsapásnál tart a CVSE.

Ceglédi VSE – Tiszaújvárosi FC 1-2 (1-1)

Cegléd: Mikler – Bagó, Tóth, Juhász Gy., Polyák, Markó, Takács (Csoszánszki), Kovács (Juhász A.), Papp, Laczkó, Majoros (Szabó). Edző: Makrai László.

-pézsé-

-fotó CVSE Labdarúgás-

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...