11.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

A Jobbikban folytatják

Jakab Péter a Jobbik elnöke közösségi oldalán jelentette be, hogy pártjához „csatlakozott két  lelkes, fiatal politikus”, László Ágnes ceglédi önkormányzati képviselő és Varga Franciska a Pest megyei közgyűlés képviselője. Mindkét ceglédi politikus a tavaly őszi önkormányzati választási kampányban a Czigle Egyesület színeiben indult, Varga Franciska akkor még a Momentum tagjaként. Márciusban kilépett a Momentumból és független képviselőként folytatta tevékenységét.

„A pénteki Pest megyei közgyűlés alkalmával már a Jobbik frakció sorait erősítettem. Bár hivatalosan a közgyűlés SZMSZ-e szerint csak szeptember első hetétől leszek a frakció teljes jogú tagja. Személyemmel egy Dél-Pest megyéből származó képviselővel bővült a Jobbik, így már teljes a megye képviselete frakción belül. Köszönöm a támogatást és az eddigi segítséget!” – nyilatkozta Varga Franciska a bejelentés után.

László Ágnes is nyilvánosan nyilatkozott: „Köszönöm Jakab Péternek a lehetőséget, hogy ellenzéki képviselőként immár a Jobbik Magyarországért Mozgalom egyéni tagjaként dolgozhatom a jövőben. Megtisztelő az a bizalom, emberség, amit az elmúlt időszakban tapasztaltam részéről. Cegléd Város önkormányzati képviselőjeként változatlanul az egyetlen cél, hogy megköszönjem és megszolgáljam azt a támogatást, amit a 2019. választáson a körzet lakói és Cegléd lakói megtiszteltek. Ezt a célt szolgálja többek között csatlakozásom a Jobbik csapatához, ahol a vidéki ember is megbecsülést és tiszteletet kap. A Jakab Péterrel folytatott 1 órás megbeszélésen többek között szóba kerültek a város ügyei és a jövőbeni elképzelések. Kérek mindenkit, hogy elsősorban embert lásson bennem és képviselőt, hiszen a célunk továbbra is közös: egy élhetőbb Cegléd megteremtése!”

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Vannak momentumok amik bevillanak egy ilyen kép láttán… Franciska ül egy asztalnál…őskomcsival, dekással, szabadmadárral, és még ki tudja kivel. Egybesülnek, hamisítanak, leváltanak majd választanak elnököt, kiszivárogtatnak, botrány botrányt követ. Majd Franciska megválasztódik, mint momentumos! és bejut a megyei közgyűlésbe. Majd, március idusán kilép az anya- (vagy apa én már nem tudom, genderből nem vagyok toppon) pártból a szivárványos momentumból… Független szingliként folytatja… Majd… még nyílnak a kertben az öszi virágok és hopp… Franciskánk sújtátos paszományba pózol a Árpádsávos zászló előtt egy hitehagyott pártocska szélhámos vezetőjével… Botrányos még bele gondolni is, mikor jön egy újabb fotó, mondjuk egy DéKás vezérrel…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...