12.7 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Teljes látogatási tilalom

Dr. Pusztai Dezső főigazgató 2020. szeptember 1-től – visszavonásig saját hatáskörben eljárva a COVID-19 fertőzéses megbetegedések számának növekedése miatt – valamennyi osztályra vonatkozóan – látogatási tilalmat rendelt el a Toldy Ferenc kórházban.

A látogatási tilalom ideje alatt a súlyos, életveszélyes állapotú betegeket naponta egy hozzátartozó látogathatja, a kiskorú betegek mellett egyik szülője, vagy törvényes képviselője tartózkodhat, apás szüléseknél a szülő nő által kijelölt személy jelen lehet, a beteget megilleti az egyházi személlyel való kapcsolattartás.

https://www.facebook.com/ferenc.toldy.14/posts/787694288709260

RENDKÍVÜLI látogatási engedélyt munkaidőben személyesen vagy telefonon az orvosigazgatói titkárságon (183-as mellék) vagy elektronikusan kérhetik az igazgatas@toldykorhaz.hu e-mail címen.

TISZTA- ÉS SZENNYESRUHA ÁTVÉTELE lehetséges hozzátartozók részére: betegadatokkal felcímkézett (név, osztály, amennyiben tudja, a kórteremszám) csomagot (tiszta ruha, személyes tárgyak, ásványvíz, üdítőital) hagyhatnak az intézmény külső portáján. “Kérjük, hogy romlandó élelmiszert, értéket (pénz, telefon, ékszer stb.) NE készítsenek a csomagokba, a folyadékokat eredeti zárt csomagolásban helyezzék el. A szennyesként visszaküldött kórházi ruházatot névvel és a fekvőbeteg osztály megjelölésével hetente két alkalommal, hétfőnként és csütörtökönként átvehetik a külső portán.”
A közlemény kitér arra is, az intézmény teljes területén kötelező az orr-szájmaszk viselése! “A 1,5 méteres távolságot egymás egészségének védelme érdekében kérjük, feltétlenül tartsa be! Kérjük megértésüket és közreműködésüket a betegellátás zavartalan biztosításában.” – szól a közlemény.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...