7.8 C
Cegléd
2024. március 10. vasárnap
spot_img

Volner János pártot alapított

Volner János korábbi Jobbik-politikus pártot alapított, melyet magáról nevezett el. „Nagyon sokan – több millióan – várunk már régóta egy normális pártra. Egy olyan politikai erőre, amely nem sárdobálással, populizmussal, hanem higgadt hangvétellel, szakmailag megalapozott érvekkel alkotja meg a polgári Magyarország tervét és sikerrel vezeti át az országot a XXI. századba. E cél szem előtt tartásával, tudásunk legjavát adva pártot alapítottunk.” – jelentette be szeptember 19-én a párt megalakulását.

https://www.facebook.com/volner2022/posts/3262478077176222

Volner János szerint a 2022-es országgyűlési választásokon sem a Fidesz, sem a baloldali összefogás nem tud majd parlamenti többséget szerezni, ezért kisebbségi kormány jön létre. „A Fideszben csalódott szavazók tömegei ugyanis biztosan nem a számukra ellenszenves Gyurcsány vezette baloldalt fogják választani, hanem a higgadt hangvételű, normális politikai erőt, a Volner Pártot. A baloldal idővel egyre nyilvánvalóbb esélytelensége és a normális hangnemben történő, szakmailag megalapozott politizálás rengeteg tisztességes baloldali szavazót ösztönöz majd pártunk támogatására.” – fogalmazott Volner, aki elmondta, céljuk „hogy a megszerzett parlamenti mandátumaikkal ellenzékben maradva, elvtelen politikai alkukat nem kötve az ország fenntartható fejlődését szolgáló programot alkossanak, és elősegítsék, hogy Magyarország ismét demokrácia legyen”.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. ISTENEM!!! Mi jöhet még? Arra bazírozni, hogy a Volner párt(ocska) lesz a válaszások után a mérleg nyelve, és mindenki vele akar majd koalíciós kormányt alakítani…kicsit gyomorforgató.
    A közhelyek puffogtatásán túl semmi. Nincsenek sokakhoz szóló “mit is akarunk MI csinálni! érthetően megfogalmazott célok. Nincsenek korrekt (ideológiákhoz hű) felvázolt utak. (mit is akarunk elérni) Sem stratégia, sem taktika… egyetlen cél lebeg a szem előtt… Marni még egy kicsit a hatalom koncából. Kis “fatornyos falunkban” van már politikai prosti, hatalomvágyó köpönyegforgató, hitehagyott szélhámos…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...