13.8 C
Cegléd
2024. március 11. hétfő
spot_img

Új Aldi nyílik a Mozdony utcában

Építkezés zajlik a Jászberényi úti felüljáró lábánál, a Mozdony utca sarkán lévő korábbi élelmiszer áruházban és környékén. Lapunk megkereste az építtető ALDI sajtóosztályát, hogy tájékoztassuk a város lakosságát az új áruház nyitásáról.

– Más hasonló nagyságú városokban is gyakori, hogy több ALDI áruház is legyen egy településen?

– Az ALDI célja, hogy Magyarországon minél több vásárló számára tegye elérhetővé kiváló minőségű sajátmárkás kínálatát folyamatosan alacsony áron. Ennek érdekében, a vállalat felé jelentkező növekvő vásárlói igénynek eleget téve az ALDI jelenleg felújítást végez Cegléden, a Mozdony utcai, korábban is élelmiszerüzletként működő ingatlanon. A felújítást követően egy minden elemében megújult épületben ALDI áruház nyílik majd a régi üzlet helyén.

Hasonló méretű városok esetében sem ritka, hogy az ALDI több üzlettel áll vásárlói rendelkezésére. Az áruház megnyitása után a ceglédi és környékbeli vásárlók két, a Pesti úti mellett a Mozdony utcai ALDI-üzlet közül választhatnak.

– A Pesti úti meglévő áruházhoz képest lesz-e különbség méretben, szolgáltatásban?

– A két áruház jól kiegészíti majd egymást, hiszen a Pesti úti, Ceglédbercel felé eső ALDI elsősorban a gépkocsival érkező vásárlók számára jelent kényelmes és gyors bevásárlási lehetőséget, addig a szintén nagy parkolóval rendelkező Mozdony utcai, központi fekvésű üzlet a buszpályaudvar és vasútállomás közelsége miatt a gyalogosan érkező vásárlók számára is ideális választás lehet. Az ALDI országosan egységes, jellemzően sajátmárkás termékekből álló kínálatot biztosít vásárlói számára, így a két ceglédi üzlet kínálata sem fog eltérni egymástól. A mintegy 1800 árucikkből álló szortiment több mint fele magyar beszállítóktól származik. A sertés- és szárnyashús kategóriában szinte valamennyi termék magyar forrásból érkezik, míg a zöldség-gyümölcs esetében főszezonban akár a kínálat 80%-át is hazai termelők biztosítják.

– Hány új munkahelyet teremtenek a beruházással és mikor nyit meg a tervek szerint az új áruház?

– Az ALDI Magyarország ceglédi beruházása révén mintegy 20 új kereskedelmi munkahelyet hoz létre a városban. A Mozdony utcai áruház nyitásáról a vállalat időben tájékoztatja majd a vásárlókat és a sajtó képviselőit is.

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...