12.3 C
Cegléd
2024. március 6. szerda
spot_img

Burkolatjavítás az M4-es és az M0-ás találkozásánál

Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztálya tájékoztatása szerint burkolatjavítási munkálatokat végeznek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei az M0-s autóúton az M4-es csomópont környezetében az elkövetkező három hétvégén. Az időjárás függvényében, várhatóan 2020. november 20-22., november 27-29. és december 4-6. között zajló munkálatok idején az érintett szakaszokon egy sávon haladhat majd a forgalom péntek reggel 8 órától hétfő hajnalig.

November 20-22. között az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán a 41-es kilométerszelvényben, azaz az M4-es csomópont után, november 27-29. között ugyanezen az oldalon a 39-es kilométerszelvényben, azaz a csomópont előtt zajlanak majd a munkálatok. December 4-6. között az autóút másik, M1-es autópálya felé vezető oldalán a 40-es és a 37-es kilométerszelvényben zajlanak majd a munkálatok, minden esetben a külső sáv zárása és sebességkorlátozás mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. Továbbá a szakemberek felhívják a figyelmet, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...