8.8 C
Cegléd
2024. március 13. szerda
spot_img

Covid-ban elhunyt ceglédi mentősre emlékeztek

Szirénaszóval, gyertyákkal és néma csenddel emlékeztek kollégái H. Imrére a ceglédi mentőállomás mentőtisztjére az állomás kapujában november 20-án. Mint arról már hírt adtunk a ceglédi mentős a koronavírus járvány áldozata lett – erről a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének közösségi oldala adott ki közleményt.
A ceglédi mentőállomás a közösségi oldalán is megemlékezett kollégáiról: „A Ceglédi Mentőállomás ikonikus, meghatározó személyisége volt. Soha nem fogjuk elfelejteni, ahogy ült az asztalnál és olvasta az újságot, ahogy töltötte ki a kávét, ahogy napközben két vonulás közt megpihent a kanapén… Imre 1978.09.01-én kezdett el dolgozni az Országos Mentőszolgálatnál, akkoriban Monoron mentőápolóként, majd a főiskola elvégzését követően Cegléden mentőtisztként dolgozott közel 42 évet! Nagyon sokan sokat köszönhetnek neki, életmentő , segítő szakmunkáját precízen végezte el!
Nehéz idő ez egyébként is az egészségügyi dolgozóknak, sokan fáradtak közülünk, fáradnak, mégis kitartóan helytállva végezzük munkánkat. Az ilyen tragédiára azonban nem voltunk felkészülve. Kérünk mindenkit, hogy vigyázzon magára, másokra és egyben megkérnénk mindenkit, hogy 1 percet szánjon Bajtársunk emlékére! Soha nem fogunk elfelejteni! Nyugodj békében Barátunk!” – írták a ceglédi mentőállomás dolgozói. (Fotó: Farkas Zsolt)
 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...