7.8 C
Cegléd
2024. március 14. csütörtök
spot_img

Zsaroló örömlány

A Ceglédi Járási Ügyészség indítványozta egy nő letartóztatását, aki miután szexuális szolgáltatás ürügyén találkozott egy férfival, tőle fenyegetéssel többszázezer forintot zsarolt ki.
Az elkövető internetes hirdetés útján találkozott a sértettel szexuális szolgáltatás nyújtása érdekében. A találkozó során az Abony melletti egyik erdőbe autóztak, ahol a sértett által előre kifizetett együttlétre mégsem került sor. Az elkövető ugyanis megfenyegette a sértettet azzal, hogy ha nem adja át neki a nála lévő értékeit, akkor az erdőből már nem megy haza. Jelezte, hogy az erdőből kivezető egyetlen utat elzárta a „párja” barátaival és ha nem teljesíti a sértett a követelését, akkor ők jönnek be érte.
Mivel ugyanebben az időben valóban parkolt az erdei út megjelölt szakaszán egy gépkocsi, a sértett a fenyegetést komolyan vette. Annak hatására átadta a nála lévő összes értéket, így többek között 380 ezer forint készpénzt és egy okosórát is. A nő ezután kiugrott a kocsiból, majd beült az utat elzáró autóba és eltávozott. A nőt súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a ceglédi rendőrök.
Az eljárás során már egy ízben külföldre távozó gyanúsított letartóztatását a Ceglédi Járási Ügyészség a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta.

(A kép illusztráció)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...