12.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Mikulás-futás

A jelenlegi járványügyi szabályokhoz igazodva, de megtartják Cegléden a hagyományos Mikulás-futást, amelynek nemcsak a mozgás, de a jótékonykodás is kiemelt célja – erről Kőházi Ádám városi sportkoordinátor tájékoztatott.

Az új szabályok szerint idén november 23. és december 4. között bárki, bárhol, bármilyen távot futhat. A feltételek csak a következők:

– A futás közben Mikulás sapkát viseljen és készítsen képet a futásáról, amit a Sportolj Velünk Cegléd Facebook oldalnak kell beküldenie üzenetben.

– A nevezési díj idén is egy cipősdoboznyi adomány a rászorulók részére, amit a két hetes időszakban két gyűjtőponton lehet leadni. Az egyik gyűjtőpont a Család- és Gyermekjóléti Központ, Pesti út 7. szám alatti irodája. Csomagleadás a portán lehetséges Hétfőn, kedden és csütörtökön 8 és 16 óra között, szerdán 8 és 18 óra között, valamint pénteken 8 és 12 óra között. A másik gyűjtőpont a Kisméhecske Vendéglő a Páva utca 3 szám alatt, ahol november 26-án és december 3-án 18 és 19 óra között lehetséges a cipősdobozokat leadni.

Azok között, akik teljesítik mind a két feltételt és ezzel részt vesznek a Mikulás Futáson, idén is értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők. A szervezők kérik, hogy tartsák be a jogszabályokat és egyedül a szabadban fussanak és tartsák be a szükséges távolságot!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...