3 Comments

 1. 3

  eterezia@2015gmail.com

  KEDVES MEGALKOTÓK ÖTLET TULAJDONOSOK! MINT MÁR KŐVÁRI ÚRRAL BESZÉLTEM EMLITETTEM LÉTEZIK EGY BALESET MEGELŐZŐ CSOPORT MINTEGGY 243-FŐVEL SOK A BALESET SAJNOS EZÉRT HOZTUK LÉTRE HÁTHA SIKERÜLNE LESZORITANI ENNEK ÉRDEKÉBEN ISMERET FELUJITÓ KURZUST LEHETNE SZERVEZNI KRESZ-BÖL MINDENKI SZÁMÁRA HASZNOS LENNE. OTT ÖNÖKNÉL IS MEGOLDHATÓ LENNE? KIS CSOPORTONKÉNT A CSOPORT SZÁMÁRA MINDENKI JELENTKEZHET A CSOPORTBA FACEBOOK -on LASSITS VIGYÁZZ RÁM GYEREKEK VANNAK RAJTA B. M. CS. KÖZÖS CÉL ÉRDEKÉBEN TISZTELETTEL. MEZEI ISTVÁN

  Reply
 2. 2

  Csábi Andrea

  Csak mély tisztelettel szólhatok az arról az alázatról, amellyel ezt a gyönyörű épületet az új tulajdonosok megtisztelték, korhű technikával ellátták, mindezt úgy, hogy régi stílusát meghagyták. Egy új gyöngyszem gazdagíthatja Ceglédet és méltán mutathatjuk és ajánlhatjuk ismerőseinknek.

  Reply
 3. 1

  Böbike

  Szerintem nagyon szerencsés, hogy a múlt emlékeit nem lerombolják, szét szórják, hanem építik a közösség, a város fejlődéséért a hírneve öregbítésére használják! Minél több ilyen okos döntés kellene, és vállalkozó akik meglátják a megmentésre a lehetőséget, és tudják is menedzselni az ötletet. Köszönet érte!

  Reply

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma