12.7 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Halálos motorbaleset

Egy személy életét vesztette a 3117-es számú úton történt közlekedési balesetben Jászberény és Farmos között a 3117-es számú út 11. kilométerszelvényében 2021. február 26-án 18 óra körül. A Police.hu által megosztott beszámoló szerint, egy személygépkocsi vezetője közlekedett Jászberény irányából Farmos felé, amikor előzés közben frontálisan ütközött egy szemből érkező motorkerékpárossal. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette.

Farkas Zsolt kollégánk is a helyszínre érkezett. Mint megtudta, egy előzésbe kezdő a Volkswagen Transporter gázolta el a szemből érkező Simson motorkerékpárt, amit a szürkületben nem vett észre. A frontális összeütközés után a motor és az azt vezető férfi az autó alá szorult és a kisbusz még több 10 méteren át tolta. A vétlen 77 éves jászberényi férfi súlyos végtag sérülései miatt a helyszínen életét veszítette, és beazonosítása nehézséget okozott, mert az iratai nem voltak nála. Később egy férfi érkezett a helyszínre, aki az idős áldozatot édesapjaként azonosította.

A rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínelt, a forgalmat Nagykáta irányába terelték.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...