18.1 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Országos döntős ceglédiek

A CVSE dartsosai közül Nagy Richárd és Varga József Zsolt vívta ki a 2020 évi Liga szezonban az országos döntőben, a 128-as főtáblán szereplés jogát. A szigorú egészségügyi szabályok betartása mellett, 100 sportoló állt a táblák elé az MDL 2020 országos döntőn március 14-én Budapesten.
A Honvéd vívócsarnokában kiváló és biztonságos körülményeket teremtettek a rendezők, mint előző nap az országos bajnokságon. Az első döntőjük volt a ceglédi dartsosoknak, már maga a részvétel is óriási siker, a harmadik legnagyobb régióból sikerült indulási jogot szerezni az egész éves teljesítmény alapján.
Az országos döntőbe jutott játékosokat rangsorolták, Varga J. Zsolt a 62, Nagy Richárd a 72. volt a listán.
Varga J. Zsolt a 128 között erőnyerő volt, a 64 között Izsák Gábor (1. kiemelt) ellen lépett pályára és 5:0 arányban veszítette el a mérkőzését. Zsolt a 33. helyen végzett.

Nagy Richárd a 128 között Bitter Norbert (57) ellen lépett pályára és 5:0 arányban veszítette el a mérkőzést. Ricsi a 65. helyen végzett.
A CVSE dartsosai bemutatkozhattak így minden versenyen a magyar darts életben 2020-ban, a steel szakágban. Töretlen lelkesedéssel vágunk neki a 2021-es évnek, amely biztosan könnyebb lesz, mint tavalyi, hiszen szakosztályunk támogatója, a Kisméhecske Vendéglő továbbra is a sportágunk mellett áll. Itt is köszönjük a sok támogatást, amellyel megkönnyítette a versenyekre a félkészülést, a versenyeken részvételt.
Hajrá Vasutas!
Lukácsi Ferenc, CVSE Darts Szakosztály

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....