17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Adományozzunk a járvány frontvonalába!

Lapunk többször hírt adott arról, hogy a Covid-járvány alatt különösen leterhelt ceglédi kórház egészségügyi dolgozóinak és betegeknek különböző szervezetek és személyek adományokat adtak át.
A koronavírus járvány harmadik hullámában lassan teltház lesz újra a Toldy Ferenc kórházban, ahol több osztályon ápolnak súlyos Covid-os betegeket.
Az egészségügyi dolgozók több mint egy éve küzdenek a járvány frontvonalában és bár a legnagyobb segítség az egészségügyi képzettséggel rendelkező önkéntesek jelentkezése és munkába állása, minden apró biztatásnak, figyelmes gesztusnak nagyon örülnek. Az elmúlt egy évben kaptak, gyümölcsöt, üdítőt, gyümölcslét, édességet, pizzát, süteményt is a jószívű adakozóktól, akik így is ki akarták fejezni nagyrabecsülésüket az orvosok, ápolók felé.
A Toldy Ferenc kórház örömmel fogad élelmiszer adományokat, amelyeket szétoszt a betegosztályokon a dolgozóknak. Jelezni az adományozási szándékot legalább egy nappal előre, a kórház elérhetőségein lehet, legegyszerűbben emailben igazgatas@toldykorhaz.hu címen.

Klément György és Krizsán Ervin vállalkozók adományt adnak át a kórház dolgozóinak – A 100 liter Cegléd Zamata rostos üdítőt Bobál István gazdasági igazgató vette át.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....