13.3 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Közeleg a szezon vége

Véghajrához érkezett a regionális felnőtt futsal bajnokság Pest megyei csoportja! A Startolunk SE-PIMI együttesének április végén fejeződik be a bajnokság.

Elég sűrűre sikeredett a tavaszi szezonunk, ugyanis volt pár elmaradt meccsünk, melyeket be kellett iktatni, így két meccset is kellett játszanunk egy héten. A tavaszi szezonban eddig 8 meccset játszottunk, melyen 4-4 győzelmünk és vereségünk van. A 12 csapatos bajnokság 9. helyén állunk úgy, hogy 2-vel kevesebb meccset játszottunk, mint az előttünk lévő csapatok. Volt gólzáporos győzelmünk (10-3) a Bátonyterenye csapata ellen úgy, hogy több mint egy félidőt vészkapussal kellett lejátszanunk sajnálatos sérülés miatt. Parázs meccsből sem volt hiány! A negyedik helyezett csapatot idegenben óriási taktikai fegyelemmel és küzdeni akarással tudtuk két vállra fektetni (5-4). Voltak „kötelezően” hozható meccseink és persze voltak vereségeink is. A vereségek ellenére is nagyot fejlődött a csapat és kiegészülve az új edzővel, próbálunk minél előrébb végezni a tabellán, illetve fejlődni taktikailag és játékilag is. A csapat meg is kapta az új mezeket és az új futsal cipőket, melyek segítenek majd az előrelépésben.

A jövő héten is két mérkőzés vár ránk, egyik sem ígérkezik könnyűnek, de mindent meg fogunk tenni a három pont megszerzéséért. A sérülteknek minél hamarabbi gyógyulást kívánunk, várjuk vissza őket, hiszen fontos tagjai a csapatnak!

Hajrá Startolunk SE-PIMI Majláth Árpád

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...