3 Comments

 1. 2

  Tóth Károly

  Azért nem kell általánosságban kifényezni a mai parasztokat. Nem ők ülnek a gépen. Ne keverjük a piacon 5 kiló meggyet áruló öregasszonyt a több ezer hektáros gazdákkal.

  Reply
 2. 1

  Horváth Gábor

  Ezz hívják demokráciának.Az érem másik oldala,a disznószar szaga.Ha többséget zavarja,akkor is meg kell oldani,ha a többség nem tudja mit csinál.Ez legyen az ő bajuk,de a képviselőnek a többség érdekeit kell nézni.Ha a többség akarva bagy akaratlanul,de mindenáron ki akar baszni magával,ám legyen.Erre való a választás.Cegléd egy öngyilkos mezőváros,ahol a pártoskodás felülmúlja a józan ítélőképességet.Ez pont olyan,mint ha a héviziek panaszkodnának a záptojásszagra.Nem panaszkodnak,mert felfogják,hogy abból élnek.Itt nem nem ez a helyzet.Itt minden mindegy,csak olyan hangja legyen,ami nem pozitív.

  Reply
  1. 1.1

   Tóth Károly

   Én is a durrogós részen lakom, május körül szokta kezdeni, nappal ha nem vagyok elfoglalva észreveszem, de azt nem tudom megmondani éjszaka durrog-e mert akkor alszok…..
   Olvastam már olyat is, hogy a gyerekek felriadnak rá és sírnak….
   Nem is őket zavarja gondoljatok a gyerekeikre, unokáikra, milyen emberek vagytok, a gyerekek, értitek a gyerekek…..(3M-BV-CSOK-SZJA)
   Az újvárosi szarszag biztos igaz, szoktam arra járni, egyszer éreztem is.

   Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma