10.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Nem Adom Fel Lovagtábor Cegléden

Az idén 15 éves születésnapját ünneplő Nem Adom Fel Alapítvány minden évben megszervezi integrált nyári táborát egy-egy tematikát követve. Idén a fesztiválhangulatot Ceglédre hozzák és a diáktáborban biztosítják a 150-200 fő nyaralónak július 5-11. között. Fogyatékossággal élők, önkéntesek, munkatársak, a pándi és szendrőládi Nemadomfel Házak hátrányos helyzetű családjai, gyermekei, az ország különböző részéből érkezve együtt töltik el ezt a hetet jó hangulatban, számos érdekes, izgalmas program keretében. Lapunk kérdéseire Györke Nóra szervező válaszolt:

– Miért választották Ceglédet az esemény helyszínéül, van-e a városban olyan plusz, ami ide hozta önöket?
Nagyon szimpatikus volt számunkra a Ceglédfürdői Diáktábor. Alapítványunk mintegy 120 főnek szervez integrált tábort és fontos szempont számunkra az akadálymentesség, illetve olyan közösségi terek megléte, ahol lehetőségünk van különféle csapatépítő, közösségformáló programokat, játékokat, valamint koncerteket szervezni. Ez a helyszín mindezeknek maximálisan megfelel, nagy szeretettel fogadtak minket és külön öröm számunkra, hogy a szomszédságban található a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ, ahova szintén ellátogatunk az ott töltött hét során.

– Lesznek-e különleges vendégek, fellépők a táborban?
Az idei táborunk témája Nem Adom Fel Lovagfesztivál, így a programok mellett természetesen érkeznek különféle együttesek, zenekarok, akik színesítik az egy hét programját: Mystery Gang Együttes, NEMADOMFEL Együttes, VILLON TRIÓ, Vaskó Makka, Nagy Kriszta, ZZ Rock Show, Hermann Tibi Rap Show. Minden estét pedig egy elmaradhatatlan lovagi discoval zárunk. A koncertekre szeretettel várunk mindenkit.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...