8.9 C
Cegléd
2024. április 27. szombat
spot_img

Kamionbaleset a 4-es számú főúton

Összeütközött augusztus 4-én két kamion frontálisan Szolnok külterületén a 4-es számú főúton. A baleset következtében mindkét kamion fülkéje és rakománya kigyulladt. A balesetet egyik sofőr sem élte túl.

Bálint F. Levente megyei rendőrségi sajtóreferens a szoljon.hu hírportálnak elmondta, hogy a Budapest irányából Debrecen felé közlekedő kamion tért át eddig ismeretlen okokból a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba a felüljárón, ezért történt a baleset. A magyar felségjelzésű járművekben csak egy-egy gépkocsivezető tartózkodott. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.
A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a baleset következtében mindkét jármű fülkéje és rakománya kigyulladt. A műszaki mentési munkálatokat nehezítette, hogy a kiérkező egységeknek elsőnek a lángokat kellett megfékezniük.

Az elmúlt két hétben a szerdai volt a harmadik halálos kimenetelű baleset a 4-es főúton. Az első még július 22-én történt, akkor egy kisteherautó és egy nyerges vontató karambolozott. A baleset következtében a kistehergépkocsi utasa megsérült, míg a sofőr életét vesztette.
Egy héttel később egy gyomaendrődi lakos közlekedett egy személyautóból és a hozzákapcsolt utánfutóból álló járműszerelvénnyel. A sofőr áttért a szemközti sávba, és ott érintőlegesen ütközött egy másik személyautóval, ami az ütközés erejétől az úttest melletti szántóföldön állt meg. A járműszerelvény ezután frontálisan karambolozott egy érkező, harmadik személyautóval. A baleset következtében a járműszerelvény utasa a helyszínen életét vesztette, míg sofőrje, az elsődleges orvosi vélemény szerint, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. – írta meg a szoljon.hu.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...