17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Sipos Mihályt tartják a legesélyesebb jelöltnek

Az LMP ceglédi szervezete augusztus 24-én a Kossuth téren sajtótájékoztatón jelentette be az általuk támogatott civil jelölt, Sipos Mihály az ellenzéki előválasztáson való indulását. A ceglédi központú Pest megyei 12. sz. választókörzetben ő az egyetlen ceglédi jelölt az ellenzéki előválasztáson, a nagykőrösi Zábráb Nándor és László Ferenc mellett.
Földi Áron az LMP helyi képviselőjeként arról beszélt, hogy befogadó nyilatkozattal támogatják Sipos Mihály indulását, mert őt tartják a legesélyesebb jelöltnek a Fidesz jelöltjének leváltására.
– Sipos Mihály meg tudja szólítani az összellenzéki tábort, a bizonytalanokat és a kiábrándult Fidesz-szavazókat is. Ezért annak ellenére, hogy az LMP országos vezetése bizonyos alku keretében a párt logóját egy másik jelöltnek adta, mi a ceglédi területi szervezet vezetői Sipos Mihály ökogazdát jelöljük erre a tisztségre. – mondta el Földi Áron.


Kendernay János a párt megyei elnöke elmondta, hogy fontosnak tartja, hogy Pest megyében példamutató és hiteles „zöld-jelöltek” képviseljék a zöld-politikát a környezetkárosító társadalmi-gazdasági környezetben, ezért ajánlja támogatásra a jelöltjüket.
Sipos Mihály programját ismertetve arról szólt, hogy azért vállalta a jelöltséget, mert úgy gondolja fontos az alulról jövő politikai kezdeményezés. – Az összellenzéki választás is felülről diktált, olyan alkuk eredményeként jelölt jelöltekkel, amelyeket a helyi emberek nem feltétlenül akarnának választani. Elég volt a pártbizottságok döntéseiből, a diktátumok útján való politizálásból, az alulról jövő politikát, az emberek igazi érdekképviseletét kell ellátni. – fogalmazott a jelölt, aki hozzátette soha nem volt és most sem tagja pártnak és nem is szándékozik párttag lenni.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....