4.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Fűrészárut gyárt a Bau Trans 2000 Kft.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

TELEPHELYFEJLESZTÉS A BAU-TRANS 2000 KFT. CEGLÉDI TELEPHELYÉN
2021 / 07 / 30

A BAU-TRANS 2000 Kft. 100 000 000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” című, PM_KKVTELEP_2018 pályázati kiíráson. A 232 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházás keretében a cég fejlesztette fűrészáru gyártási tevékenységét.

A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatás
A támogató neve: Pénzügyminisztérium
A megvalósítás helye: 2700 Cegléd, Külső-Kőrösi út 1.
A projekt időtartama: 2019.12.20 – 2021.07.30

A Bau Trans 2000 Kft. 1995 óta létezik. Klasszikus családi vállalkozásként jött létre és ebben a tulajdonosi formában működik ma is. Főtevékenységük műanyag nyílászáró gyártása, de emellett előrekevert betongyártással, fűrészáru gyártással, továbbá építőanyag-, illetve barkács- és mezőgazdasági áru kereskedelemmel, nyílászáró gyártással, fa építőanyag feldolgozással, tűzifa darabolással és műkő szabászattal is foglalkoznak. Jelenleg is 180 főnek adnak munkát, így a térség jelentős foglalkoztatójának számít.
A Bau-Trans 2000 Kft. több mint 10 éve foglalkozik fűrészáru értékesítéssel, de a fa megmunkálását, méretre szabását, gyalulását tárolását, gomba és tűzmentesítését eddig nem tudta teljes körűen megoldani. Az új üzem jelentős előrelépést jelent ezen tevékenységükben, mellyel új volument és piacokat érhetnek el, illetve a növekvő építőipari intenzitást is ki tudják elégíteni. A Projekt keretén belül 3 leromlott állapotú épület, összesen 1294,67 m2-es felújítása valósult meg, fűrészáru gyártó üzem és raktár kapacitás illetve iroda és szociális blokkok kialakításával.
A pályázati beruházással új munkahelyeket is tudtak létrehozni. A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.bautrans2000.hu oldalon olvashatnak.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...