4.1 C
Cegléd
2024. március 8. péntek
spot_img

Mi Hazánk sajtótájékoztató

Szeptember 24-én a Cegléden a Városháza előtt a Kossuth téren tartott sajtótájékoztatót Bartha Barna, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.

A tájékoztató keretében két aktuális témát érintett, melyek közül először az oltásról beszélt:

– Ellenfeleink előszeretettel hangoztatják azt a hazugságot, miszerint a Mi Hazánk vírustagadó. Ezzel szemben, mi nem a vírust tagadjuk, nem is beszéljük le az embereket az oltásról. Elképesztő viszont az a hozzáállás, amit a kormány az oltatlanokkal szemben tanúsít. Szerintük az oltatlanok az okozói a gazdasági, társadalmi, egészségügyi károknak. A megbélyegzés, amely szerint másodrendű állampolgárokként kezelik a tb-, és adófizető, törvénytisztelő oltatlanokat, mindent elmond a kormányról. Megtagadni tb-biztosított emberektől az ingyenes ellátást, bűncselekmény. Kötelezővé teszik az oltást az egészségügyi dolgozók részére, ezért megválnak több ezer dolgozótól, akik meggyőződésük miatt nem oltatják magukat. Sem a kormány, sem az oltóanyagot legyártó cégek, sem az oltást propagálók nem vállalnak felelősséget az oltás következményeiért. Mi azt valljuk, hogy mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy akarja-e oltatni magát, vagy sem! Az oltás erőltetése helyett valódi tájékoztatást követelünk a vírusról, a vakcináról, a következményekről, a felelősségvállalás hiányáról! – fogalmazott Bartha Barna és leszögezte: a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen politikai erő, amely ellenzi a kötelező oltást, és nem támogatnak semmilyen lezárást.

A képviselőjelölt kitért a Jászberényi úton található felüljáró ügyére is, mint elmondta több hónapig naponta készített minden napszakban videókat a munkálatokról és a „felvételek tanúsága szerint, hónapokon át semmilyen érdemleges munka nem folyt a munkaterületen. Az útszakasz ez idő alatt le is volt, részben most is le van zárva.  Erre vonatkozó kérdéseimet többször feltettem, de sem a polgármester, sem a képviselő testület tagjai, sem a térség parlamenti képviselője nem volt kíváncsi a témára. Minden oldal hallgat, mindenki úgy tesz, mintha nem tudná, itt százmilliókról, a város pénzéről van szó.”

Bartha Barna kijelentette: az elmúlt időszak kormányai megmutatták, hogy céljuk az ország megosztása, kétpólusúvá tétele. A Mi Hazánk Mozgalom megmutatja, hogy van harmadik út.

 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...