One Comment

 1. 1

  Vótjobbikos

  Össznépi hurrá!- ha csak ennyi gond van a városban!!!
  Senki részéről nem vetődik fel esetleg kérdésként, hogy a napokban hány oltott, sőt kétszer oltott lett Covid pozitív, és ebből mennyi az egészségügyi dolgozó?
  Illetve senkit sem érdekel, hogy milyen szép csendben folyik a kórházak központosítása, és ezzel összhangban kisvárosunk kórházában hány embernek fog rövidesen a kenyéradó gazdája megváltozni, mivel a hírek szerint kórházunk nem lesz önálló gazdálkodással felruházva és ez milyen hatással lesz a betegek ellátására.
  Vagy, hogy reggelente a város közlekedése már már a “kutyapesti” káoszra kezd hasonlítani. Az iskolák, óvodák környékén az út közepén álló furgontól elkezdve a kamionforgalmon keresztül az “énházamelőt ne álljon meg senki!” mentalitásból önkényesen kirakott sziklakövekig.
  Bár ha azt vesszük a cikkből mindkét felvetésemre megkaptam a válasz, (és akkor minek is mentem volna el a közmeghallgatásra):
  – “Jó hírnek tekinthető, hogy a kórház bővítése még nem kezdődik el, mert szeretném, hogy a közlekedési csomópont előbb rendezve legyen.” (lefordítva valószínűleg kimaradunk a kórházfejlesztésekből… sőt Bp alá leszünk rendelve!)
  – “A beszámolóból kiderült: 5-8 éven belül megépítik a várost elkerülő utat.” (addig mindenki tartson ki! 🙂
  További sikerekben gazdag “Önkormányzást”!

  Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma