12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Ceglédi lányok a Pest Megye Szépe döntőjében

Két ceglédi hölgy – Détári Virgínia és Fehér Fanni – is szerepel a IV. Pest Megye Szépe verseny döntőjében. November 12-én a Törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban rendezik a IV. Pest Megye Szépe választás gálaesttel egybekötött döntőjét. A gálaest házigazdái Pordán Petra és Győrfi Pál lesznek, a sztárvendég pedig Vastag Tamás.

A döntőbe idén is tizennégy hölgyet választott be a zsűri. Idén két ceglédi hölgy is szerepel a döntősök között Détári Virgínia és Fehér Fanni. A két ceglédi lány már tavaly is nevezett és bejutott a szakértő zsűri által kiválasztott 14 legszebb Pest megyei hölgy közé, Virginiának pedig egyszer már a fejére került a szépségkirálynői korona – egy másik versenyen idén augusztus végén. Az első alkalommal megrendezett törökszentmiklósi strandfesztivál csúcspontjaként megrendezett 4. Alföld Szépe Szépségverseny győztese lett a 23 éves ceglédi lány.

Détári Virgínia

A lányokat a gáláig igazi profi szakemberek készítik fel. Cseh-Szakál Tibor többszörös országos bajnok, latin amerikai és standard táncos, valamint Zámbó Viktória szakmai koordinátor segítségével sajátítják el a legfontosabb mozdulatokat. A döntősök közülük kerül majd ki a királynő, aki kétszemélyes külföldi utazással lesz gazdagabb, és egy vadonatúj autót is díjmentesen használhat belföldön. Aki nem nyer, az sem távozik üres kézzel, ugyanis a döntős hölgyeket számos értékes ajándékkal lepik meg a támogatók, emellett a felkészítő rendezvényeken elsajátíthatják a színpadi mozgás fortélyait, kipróbálhatják, milyen smink, frizura és ruha áll nekik a legelőnyösebben.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....