12.7 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

PIMI-s eredmények a Nemzeti VERSenyen!

A Patkós Irma Művészeti Iskola képviselői október 17-én a Nemzeti Színházban jártak, hogy részt vehessenek a VI. Nemzeti VERSeny élő szuperdöntőjében. Az élő szuperdöntőt két forduló előzte meg, melyeken több száz versenyző mérettette meg magát.
Az első fordulóban a versenyzőknek egy versmondásukat kellett közzé tenniük online, majd az innen továbbjutóknak versklipeket kellett készíteniük. Iskolánkból a versenyen részt vett Szabó Rebeka, Balog Zsolt (felkészítő tanáruk Farkasházi István) és Kardos Kamilla, Horváth Bence (felkészítő tanáruk Mahalek Gábor).
Az első fordulóban mind a négy tanulónk sikeresen vette az akadályt, majd a második fordulóból, amelyekre versklipeket készítettek, már csak Szabó Rebeka és Horváth Bence folytathatta az útját az élő szuperdöntőbe, melyen 32 versenyző vett részt.

Horváth Bence

A zsűri tagjai Bakos-Kiss Gábor színművész, Lutter Imre előadóművész, producer, a VERSeny főszervezője, Szabó László kommunikációs szakember, Szűcs Nelli színművész és Wiegmann Alfréd rendező voltak.
A verseny napján délelőtt a szuperdöntőbe jutott versenyzők versklipjeit nézhettük végig, majd azokra a zsűri is reagált személyesen. Résztvevőink klipjeit dicsérték, de azért néhány kritikát is megfogalmaztak velük kapcsolatban, melyek igen hasznosak lesznek a jövőben. Egy szünet után pedig következett az élő versmondás.
A 32 versenyző igen sokszínű palettát mutatott be, erősebbre és gyengébbre sikerült versmondásokkal. A zsűri tagjai nem fukarkodtak a kritikákkal, hallhattunk tőlük nagyon kedves, de olykor igen kemény megjegyzéseket, észrevételeket is. Szabó Rebeka Heltai Jenő: A modell, Horváth Bence pedig Faludy György: Szépség, boldogság című versével készült az élő megmérettetésre. Versmondóink felkészültek voltak, a zsűritől azonban kaptak hideget és meleget is. Igen sok hasznos kritikával látták el őket, melyek a jövőben hasznosíthatóak lesznek. Az eredményük pedig végül ezüstminősítés lett.
A versenyt végigkísérve és az értékeléseket tekintve iskolánk képviselői szép teljesítményt értek el, sok hasznos tanáccsal és tapasztalattal térhettünk haza, az eredményekre pedig büszkék vagyunk. Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítőknek! MG

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...