20.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Perverz zaklató az abonyi vasútállomáson

A támadó néhány nappal korábban a ceglédi vasútállomáson is hasonló módszerrel sértett szemérmet: egy, a vonatról leszálló nőt követni kezdett, megfogta a csípőjét, alányúlt, közben nemi szervét elővéve önkielégítést végzett.

Bár hivatalosan letelt a szolgálata, egy hazafelé tartó rendőr zászlós az abonyi vasútállomáson este fél tízkor arra lett figyelmes, hogy egy női segítségért kiáltozik – írja a rendőrség honlapján. A rendőr ezért nekilódult, ám már csak a riadt nőt találta a helyszínen, aki elhadarta, hogy egy férfi megtámadta, fogdosta, miközben önkielégítést végzett.

A rendőr a férfi után eredt, majd alig fél kilométerrel távolabb utolérte a személyleírásnak megfelelő illetőt. Korábbi, az Abonyi Rendőrőrsön eltöltött szolgálati emlékeiből felismerte a menekülőt, akihez nem sokkal később a megtámadott nő is odaért, aki felismerte a támadójaként.

A zászlós erősítést kért, abonyi kollégái pedig előállították a 35 éves helyi férfit.

Kiderült, hogy a támadó néhány nappal korábban a ceglédi vasútállomáson is hasonló módszerrel sértett szemérmet: egy, a vonatról leszálló nőt követni kezdett, megfogta a csípőjét, alányúlt, közben nemi szervét elővéve önkielégítést végzett. A két megtámadott nő orvosi ellátást igénylő sérülést nem szenvedett.

A 35 éves, családos férfi a kihallgatásán mindent beismert: állítása szerint az utóbbi időben sok benne a feszültség, ezt próbálta levezetni. Szokott füvezni, de előfordul, hogy a cucc „bezavarja” és ilyeneket csinál.

Az őrizetbe vett férfi ellen kétrendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....