16 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Lőrincz Viktor nem vonul vissza

Napjaink egyik legjobb magyar birkózója, Lőrincz Viktor fontos döntést hozott a jövője kapcsán – osztotta meg a hírt a Bors. A tokiói olimpia óta a Lőrincz-fivérek arról beszéltek, hogy nem tudják, mit hoz a jövő, folytatják-e a birkózást. Lőrincz Viktor most a Borsnak elárulta, nem vonul vissza, gőzerővel készül a 2022. április 4. és 10. közötti magyarországi Európa-bajnokságra. Tehát folytatja!

Döntése annál is kellemesebb, mert három, 7-es számra végződő (77, 87, 97) súlycsoportban olyan kötöttfogású sportolónk lép szőnyegre, aki döntő-esélyes. Az olimpiai második kötöttfogású, 87 kilós Lőrincz Viktor lapunknak elmondta, tehetséges fiatalokkal kell küzdenie a helyéért.

“FOLYTATOM, PERSZE 87 KG-BAN SEM ADJÁK MAJD INGYEN A RAJTLEHETŐSÉGET, AZAZ LESZ VÁLOGATÓ MÉRKŐZÉSEM BŐVEN” – fogalmazott a Honvéd klasszisa, aki vb-n szerzett ezüst- és bronzérmet, az öreg kontinens bajnokságán pedig állt a dobogó csúcsán, nem beszélve további egy-egy ezüst- és bronzmedáljáról. Viszont alaposan feladhatja neki a leckét Takács István felnőtt vb-ötödik helyezett, junior világ- és Európa-bajnokunk.

A 77 kg-ban az olimpiai aranyérmes Lőrincz Tamás utódának ígérkező felnőtt vb-ötödik, U-23-as világbajnok Lévai Tamás lép szőnyegre – ő is nyerhet. A 7-esre végződő kategóriánál maradva, a 97 kg-ban a tokiói olimpiai ötödik, idei oslói vb-második Szőke Alextől remélünk aranyérmet. A pestszenterzsébeti birkózó lapunknak elmondta, nem örül a covid újabb támadásának. Bár érzése szerint az ismert kísérő tünetek nélkül átesett a pandémián, de a koronától jobban tart, mint Eb-riválisaitól.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...