2.1 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Két gyermek versenygyőzelem

November 27-28-án került megrendezésre az IKMF (International Kettlebell Marathon Federation) Nemzetközi Kettlebell Maraton Szövetség világbajnoksága Franciaországban. A versenyen 16 ország versenyzői képviseltették magukat köztük hazánk is.

Majorosi-Lázár Anita edző, a Ceglédi Kettlebell SE elnöke így számolt be a versenyről: „Majorosi Míra és Majorosi Bora értékelésével kezdeném anyaként és edzőként is rendkívül büszke vagyok! Bora 11 évesen végigcsinálta a 30 percet és 536-szor lökte fel a 6 kg-os golyót! Míra 13 évesen a 30 perc alatt 10kg-os kettlebellel 422 szakítást csinált. Gyönyörű technikával ami talán a legfontosabb, és szép egyenletes tempóval óriási hajrával a végén kiérdemelték azt az aranymedált!

Nem kisebb büszkeséggel néztem a két juniorom Trixler Zalán (13-15 év) és Monori  Bence (16-18 év) teljesítményét. Mindketten 30 perc hosszú ciklus versenyszámban indultak 16 kg-al. Zalán 379 ismétléssel, Bence 272 ismétléssel nyerte a kategóriáját.

És hát nem utolsósorban veterán versenyzőm Vadász Judit megint nagyot alakított, 14 kg-al 436 lökéssel ismét a dobogó tetején állt.” – számolt be az edző.

Az edző maga is versenyzett abszolút egyéni rekordot állított fel a 20 kg lökés versenyszámban. 515 ismétléssel aranyérmet és MSWC (Master of Sports World Class) nemzetközi nagymesteri rangfokozatot ért el.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...