7.4 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Karácsonyi ünnepség a nyársapáti iskolában

A nyársapáti Mátyás Király Általános Iskolában december 21-én tartottak közös karácsonyi ünnepséget. Az iskola közösségi oldalán így számolt be a közösségi élményről: „Közösen, együtt, szeretetben éltük át a csodát. Minden osztály hetekkel a nagy nap előtt elkezdett készülődni az év legszebb ünnepére, a karácsonyra. A koronavírus-járvány miatt rendhagyó módon, szűk körben, családiasan vártuk kis Jézus születését. Iskolánk igazgatónője – Horváth Dóra – meleg szavakkal köszöntötte az ünneplő közönséget, majd a meseszép díszlet előtt adtuk elő műsorunkat. Minden osztály egy verset és egy éneket. Az összetartozás érzése lengte be a teret. Jó volt látni a csillogó szempárokat. A csoda itt él bennünk, a lelkünkben.

Ez a nap sem lett volna ennyire felejthetetlen az önzetlen emberek felajánlása nélkül. Köszönjük Kis Miklós polgármester úrnak a 200 szelet dobostortát; az iskolai szülői szervezetnek, hogy idén minden osztálynak került ajándék a fa alá 20.000 Ft értékben; Bimbó Pál képviselő úrnak – a tavalyi évhez hasonlóan – a szaloncukrot; a Nyársapáti Gyermekekért Közalapítványnak az osztályonkénti labdacsomagot és a karácsonyi égősorokat.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...