5.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Poénból törték le tíz autó tükrét Nagykőrösön

A nagykőrösi rendőrök elfogták azt a 18 éves fiatalembert és 16 éves társát, akik „poénból” tíz parkoló jármű tükrét rongálták meg, ezen felül kettőt el is loptak.

Autója megrongált visszapillantó tükréről tett bejelentést egy nagykőrösi tulajdonos december 30-án hajnalban. Nem sokkal később sorra érkeztek hasonló tartalmú bejelentések. A rendőrök számára nem volt kérdés, ugyanaz, vagy ugyanazok a tettes(ek).

Négy nappal később a település egyik utcájában gondtalanul sétálgató fiatalok elé rendőrök toppantak. A meglepetés ereje hatott, ellenállást egyikük sem tanúsított. Előállítás, kihallgatás következett. Az idősebb otthonában tárgyi bizonyítékot is lefoglaltak: két letört visszapillantó tükör hevert gazdátlanul egy udvari tuja tövében.

Beismerő vallomást tettek. Állításuk szerint együtt ötlötték ki, hogy poénból autókat rongálnak, és lerugdossák a tükröket. A két, később lefoglalt alkatrészre semmi szükségük nem volt, ha már a kezükben maradt, elvitték. A kocsik tulajdonosainak több százezer forintos kárt okoztak a tettesek, ellenük lopás, garázdaság, valamint rongálás miatt indult eljárás.

Forrás: Police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...