20.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Kőrösi út – Déli út jelzőlámpás kereszteződés

Elkészültek a tervek a Kőrösi és Déli út, valamint a Pesti út és a Bajcsy Zsilinszky út kereszteződések jelzőlámpássá alakításáról. – erről Károly Ferenc önkormányzati képviselő számolt be a közösségi oldalán.
„A napokban egyeztettem a CVF ügyvezetőjével Vasvári Csabával, mivel elkészültek a tervei a jelzőlámpás kereszteződésnek a Kőrösi – Déli út és a Pesti út – Bajcsy Zsilinszky út kereszteződésre vonatkozóan is. Az engedélyezési eljárás is már elindult, ami várhatóan rövid időn belül lefolytatódik.” – írta a képviselő, aki hozzátette dr. Csáky András polgármesterrel is tárgyalt a megvalósításról, „tekintettel arra, hogy az érintett útszakaszok nagyobb része a Magyar Közút kezelésében vannak”. Ahogy Földi László országgyűlési képviselővel is egyeztetett, aki biztosította támogatásáról és segítségéről ezügyben is.
„Összefoglalva, reményem szerint hamarosan elkészülhet a jelzőlámpás kereszteződés a Déli út és Kőrösi út kereszteződésben, amivel egy több éves közlekedési problémát tudunk megoldani és biztonságosabbá tenni az érintett csomópontot!” – osztotta meg a jóhírt a lakossággal a képviselő.

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A Koztarssasag Szechenyi keresztezodesbe is jo lenne egy lampas iranyitas. Hasznalhatatlan az a keresztezodes. Negy forgalmisavon atverekedi magat az ember es utana bicikliut plusz gyalogatkelohely. Meg a bicajos elhalad csak imatkozhatsz, hogy a kocsi hatuljat ne szantsa fel egy kamion.
    Rengeteg a baleset ott, oroszrulett!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....