17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Nem úgy teljesítenek a Google Shopping hirdetéseid, ahogy szeretnéd?

 

 

 

 

Ha termékeket árulsz a webshopodon keresztül, és van Google Shopping hirdetésed, akkor már jóval előrébb jársz, mint a vállalkozások java része. De ha azt gondolod, hogy itt érdemes megállni, és neked pont ennyi volt a célod, akkor még most belekapaszkodunk a karodba, és elkezdjük rángatni. Ez nem elég! 

 

Az, hogy beállítottál egy havi költségkeretet, és lesz, ami lesz alapon hátradőlsz, az minden, csak nem felelős vállalkozói magatartás.

 

Természetesen nem várható el mindenkitől, hogy Google Shopping guru legyen, de a Klikkmarketing szakemberei szerint, ha tudod, hogy hova kell fordulni segítségért, az már hatalmas előnyt jelenthet neked és a vállalkozásodnak!

 

Miért nem elég csak a költségkeretet beállítani?

 

Hatalmas a zaj az online hirdetések terén, több ezer vállalkozás igyekszik a lehető legjobban megszerezni a potenciális vásárlók figyelmét, így nem teheted meg, hogy nem figyelsz oda a részletekre.

 

A legtöbb vállalkozás ott hibázik, hogy azt hiszi, ha beállít egy havi költségkeretet, akkor már meg is tett mindent, hogy hatékonyan működjön a webshopja. 

 

Két dologgal viszont nem számolnak! Egyrészt, hogy a Google 30,4 napnak vesz egy hónapot, így valójában a napi limited nem annyi lesz, mint amit eredetileg szántál, hanem kevesebb. Másrészt pedig sokan nem tudják, de a Google Shopping hirdetések finomhangolásával sokkal látványosabb eredményeket lehet elérni.

 

Mire figyelj, amikor elindítod a Google Shopping hirdetéseidet?

 

Ha most gyors, pontokba szedett menetrendet vársz, akkor el kell keserítsünk téged, nem tudunk ilyennel szolgálni.

 

Azt viszont el tudjuk mondani, hogy mind a termékkategória, mind pedig a termék szintjén tudsz úgy játszani a hirdetéseiddel, hogy azokon a napokon, amikor többen keresik a termékeid, többször jelenjen meg, vagy épp a jól teljesítő termékcsoportból hozhatsz létre egy különálló kampányt, ami még jobban fog teljesíteni, egy másik kampányban pedig hirdetheted a többi termékkategóriát, így végre a többi terméked is előtérbe kerülhet.

 

Úgy tűnik, mintha ez valami hókuszpókusz lenne, holott ez is csak egy szakma, aminek állandóan változó csínja-bínja van.

 

Ha nem szeretnél ezzel sok időt elrabolni a céged vezetésétől, akkor kérd a Klikkmarketing szakembereinek a segítségét!

 

Ez is egy külön szakma!

 

Mielőtt kitörne a frász, és azt mondanád, hogy inkább megelégszel a kevesebb bevétellel, csak legyen már vége ennek a Google Shopping témának, akkor állj meg egy pillanatra!

 

A könyvelésedet sem saját magad végzed, hanem arra is van egy külön szakembered, miért ne kérnél szakmai segítséget egy olyan témában, ami a bevételedet hivatott növelni és biztosítani?

 

Ma már nem kell, és nem is tud mindenhez érteni egy vállalkozó – leszámítva a saját szakterületét, így minden szakértő azt javasolja, hogy inkább a céged felépítésén és bővítésén munkálkodj ahelyett, hogy online marketing szakértővé képeznéd magad.

 

Légy a legjobb a szakmádban, és kérd profik segítségét, hogy valóban a topon is maradhass!

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....