4.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Vászonkép a kedvenc babafotódból

 

 

 

Nincs is annál szebb és örömtelibb pillanat, amikor egy új taggal bővül a család. Már a szülésig vezető út dokumentálása is fontos folyamat, nem is beszélve az édesebbnél édesebb babafotókról. De hogyan érdemes felhasználni ezeket a fotókat? Segítünk!

 

A családi fotók történelme

 

Nagyszüleink és szüleink korában a családi fotózás egyet jelentett a műteremben készült, steril, jól megkomponált és megtervezett fotókkal. Miután a boltok polcaira kerültek az első, elérhető árú digitális fényképezőgépek, ezeket hamar felváltották az otthoni, “házi” képek. 

 

Azonban még ilyenkor is divat volt évente egyszer-kétszer ellátogatni egy profi fotóstúdióba, ahonnan jó minőségű, éles fotókkal távozhatott a család.

 

A digitális fényképezés forradalmasította a fotók készítését és szerkesztését. Manapság már akár egy okostelefonnal is készíthetünk fantasztikus minőségű fotókat, melyeket néhány kattintással meg is szerkeszthetünk. Legyen szó fényerőről, szaturációról vagy akár effektekről, semmi sem akadály.

 

Babafotózás, gyermekfotózás profi módon

 

A babafotózás manapság már szinte külön szakmának számít, hiszen olyan speciális területről van szó, amely különös odafigyelést igényel. A fotósnak a szülővel és magával a fotó alanyával, a babával is megfelelő, harmonikus kapcsolatot kell kialakítania a siker érdekében.

 

Nemcsak a legkisebbek, hanem a már cseperedő gyerkőcök is megízlelhetik a rivaldafényt a fotós kereszttüzében. Akár hercegnőnek, szuperhősnek vagy mesefigurának öltöznek be, garantáltan ellopják minden családtag szívét az irtó aranyos képekkel.

 

Érdemes lehet évszakonként vagy jelentősebb ünnepeknél is gyermek- vagy családi fotókat készíttetni, és azokat üdvözlőlapként elküldeni a család távolabb élő tagjainak. Ez nem csak, hogy egy igazán kedves gesztus, de szép emlékként is szolgál.

 

Az elkészült képeket jellemzően digitális formában is elküldik, amelyekből akár további ajándékok is készülhetnek. Az egyik legkedveltebb dekorációs elem a vászonkép, amely csodálatos hangulatot kölcsönöz a már meglévő fotóknak. Domború kialakításának és élénk színeinek köszönhetően pedig remekül feldob bármilyen falfelületet.

 

A Vászonkép Szalon csodás vászonképeivel mindig viszontláthatod faladon gyermeked életének legszebb, megörökített pillanatait!

 

Vászonkép babafotóból

 

A gyermekek életének első éveinek szinte minden pillanatát megörökítenénk, hiszen minden nap újabb és újabb csodát rejt. Ezek a fotók azonban gyakran bennragadnak a telefon memóriájában, pedig akár ki is dekorálhatnánk vele otthonunkat!

 

Keresd ki kedvenc képeidet, és készíttess vászonképet vagy több fotóból álló montázst! Akár a nagyszülőket is meglepheted ezzel a csodás ajándékkal.

 

A Vászonkép Szalon életre kelti a legkedvesebb emlékeid gyönyörű, jó minőségű vászonkép formájában! Válaszd ki kedvenc fotóid, és indulhat a folyamat!

Bővebben: https://vaszonkepszalon.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...