8.8 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Kampányfa-átadó

Április 1-jén a Magyar Kétfarkú Kutya Párt adott át a Paci Doki Alapítvány számára facsemetéket és fűszernövény palántákat.
„A Kampányfa-átadó ünnepségünk keretén belül 143.418 Ft értékben bevásároltunk jelöltünk, Kis Viktor kampánypénzéből a Paci Doki Alapítvány számára. Cseresznye-, körte-, szilva-, őszibarack-, kajszifákat, málnabokrokat, cserepes bazsalikomokat, oregánókat, rozmaringokat, citromfűket, illetve egy 25 méteres slagot vettünk ezért az összegért.
Nagyon örülünk, hogy jó célokra költhetjük a kampánypénzt! Végezetül álljon itt pár sor Domina Imrétől: “A Paci Doki Alapítvány holisztikus szemléletű, alternatív, mozgás- és képességfejlesztő ingyenes lovasfoglalkozásokat tart kihívással élő gyermekeknek. Hitvallásunk, hogy a foglalkozás élmény legyen a gyermekek számára, hiszen csak akkor lesz hatásos a fejlesztés. Ennek szellemében hoztunk létre egy kis kertet, ahol sárga-, görögdinnyét szedhettek és ehettek a kihívással élő gyerekek a foglalkozás előtt, után. Most ezt tudjuk jelentősen bővíteni a Kétfarkú Kutya Párt adományával, hiszen gyümölcsfákkal, bogyós gyümölcsökkel, zöldfűszerekkel tudjuk növelni a kínálatot. Mindemellett a gyümölcsfák, fűszernövények elültetésével csodálatos méhlegelő fog létrejönni, ami a monokultúrás környezetben akár a méhek túlélését is elősegítheti. Az alapítvány nagy tisztelettel és szeretettel köszöni meg a gyermekeink számára nagyon értékes adományt!” – számolt be a párt közösségi oldala.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...