5.7 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Új üzemrésszel bővült a csemői pacalüzem

Ünnepélyesen átadták a csemői FREDDO-LINE KFT új üzemrészét a Csemő, Hornyák d. 5. szám alatt, ahol megjelent Földi László országgyűlési képviselő és Bögös István alpolgármester is. A Pénzügyminisztérium támogatásában kiírt pályázaton a cég telephelyfejlesztésre 62,08 millió forintot nyert a 110,36 millió forintos beruházáshoz.
A támogatott tevékenység az új üzemrész építése és berendezése új technológiával, szorosan illeszkedik az üzem eddigi tevékenységéhez. Eddig az üzem főleg fagyasztott csíkozott pacalt gyártott, kevés friss pacallal. A piac igényeinek megfelelően az új üzemrészben friss pacalt fog gyártani a cég mind lédig, mind pedig 900g-os védőgázas tálkás kiszerelésben.
Keszthelyi Ferenc tulajdonos a következőket nyilatkozta: – Az új üzemrészben automata gépek csíkozzák, mérik, csomagolják és felcímkézik a friss tálkás pacalt, amelyeket már a cégünk szállít is a multiknak. Jelenleg már lehet kapni a LIDL-ben, az ALDI-ban és a PENNY MARKET-ben. A fejlesztés hatására a következő eredményeket várjuk: Reményeink szerint a friss pacal gyártásával megnövekedik a pacal gyártásunk mennyisége, az eladásunk, ezzel együtt az árbevételünk. A cégünk a pályázatban vállalta, hogy az árbevételünk a fejlesztés hatására 300 MFt-al nőni fog és pluszban két főt foglalkoztatunk az eddigi létszám fölött az új üzemrészben.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...