5.4 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Női cipők 2022 tavaszára

 

 

 

A trendek minden esetben befolyásolják azt, hogy milyen ruhákat és cipőket vásárolunk meg és veszünk fel. Ezzel együtt hatással van az egyéni stílusra, azonban sosem szabad megfeledkezni arról, hogy nem túl jó módszer elmerülni a részletekben. Nem árt az egyszerűségre törekedni, főleg 2022-ben, amikor kicsit sem lesz divat a túlzottan feltűnő és csajos darab. Lássuk a női cipők divatját 2022 tavaszán!

 

A legjobb választások az idei szezonra

 

A cipők a gardróbunk szerves részeit képezik, hiszen egy jól megválasztott darab garantáltan feldob akár egy unalmas szettet is. A tavaszi időszakra nem árt felkészülni az olyan darabokkal, amelyeket később is szívesen viselünk majd. Fontos, hogy alaposak legyünk, hiszen csak akkor térül meg a befektetés, ha olyan változatot sikerül beszerezni, ami bármihez viselhető, még egy melegebb tavaszi napon is. 

 

Két olyan esztendő után, amikor a gyártóknak szinte egyáltalán nem érte meg utcára készült cipőket készíteni, 2022 ismét egy olyan év lehet, amikor a trendek előtérbe kerülhetnek. Tavaly főként a vastag szandálok és a szőrös cipők uralták a terepet, idénre ismét divatba jöttek a partira alkalmas magassarkú és a kényelmes sportos darabok. 

 

Női cipők bármilyen alkalomra

 

Nehéz döntés lehet tavasszal, hogy milyen kiegészítőt szerezzünk be, hiszen akadnak reggelek, amikor nagyon hűvös van, délutánra azonban már szinte teljesen bemelegszik az ember lába. Az idei tavaszi trendek azonban lehetőséget adnak arra, hogy bármilyen időjárásra találhassunk megfelelő sneakereket.

 

A Borgo.hu női cipői között ott van például a 2022-es Skechers újdonság, az Uno 2, amelyet bézs színben szerezhetünk be. A vízlepergetős újdonság garancia arra, hogy még egy nagyon esős napon is szárazon marad a lábunk. Nem fázunk meg és kényelmesen elvégezhetjük a dolgainkat a városban. A színének köszönhetően pedig szinte bármilyen szetthez jó választás lehet. A Traveler sneaker energiavisszaadásért felelős légtalpat kapott, ami mellé a gyártó memóriahabos talpbetétet rakott. Ez garancia a maximális kényelemre, akár egy egész napon át. 

 

Elegáns lábbelik tavaszra

 

Szintén idei újdonság a Tamaris magassarkúja elefántcsont-bézs színben, amely nemcsak elegáns, hanem rendkívül kényelmes is. Mivel a sarka nem túl magas, így akár egész napos viseletre alkalmas lábbeli. A komfortról a Touchit talpbetét gondoskodik, amely remekül illeszkedik a hölgyek lábának formájához. Az anyagát tekintve minőségi bőr felsőrészből készült, ami tartóssá és sokáig fényessé teszi a magas sarkút. 

 

Aki pedig nem szereti az ennyire elegáns darabokat, azoknak ott van a 2022-es Seastar újdonság. A fekete cipő egy varázslatos női lábbeli, hiszen sikkes, kényelmes, emellett pedig nagyon egyszerű stílusú. Ezáltal tulajdonképpen nincsen olyan ember, aki ne választaná szívesen ezt az idei tavaszi tervezést. A gyártó utcai viseletre, munkába, de még elegánsabb eseményre is ajánlja.

 

Bőven van tehát miből választani, legyen szó sportos sneakerről, Tamaris magas sarkúról vagy éppen egy elegáns lapos talpú női cipőről egyaránt.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...