6.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Földi László átvette megbízólevelét

A Városháza dísztermében vette át képviselői megbízólevelét Földi László április 20-án. A képviselő negyedik alkalommal nyerte el a mandátumot a Pest megyei 12. számú választókerületben.
Az eseményen elmondta: meggyőződése, hogy az a munka, amit a parlamentben végeznek, az az itt élő több mint százezer ember érdekében történik. „A választási kampánynak vége és azt gondolom, hogy innentől kezdve a munkára kell koncentrálni és nem arra, ami a kampány idején volt, hiszen én szeretnék ennek a több mint százezer embernek a Földije lenni. Nem csak annak a 28 ezernek, aki rám szavazott.” – fogalmazott a képviselő.


Ezt követően megköszönte mindenkinek, aki elment a választás napján szavazni. „Külön köszönöm azoknak, akik a Fidesz-KDNP-re adták le a voksukat listán és engem választottak képviselőnek. Köszönöm a választási bizottság munkáját és azt a háttérmunkát, amit a hivatal, dr. Diósgyőri Gitta címzetes főjegyző vezetésével végzett. Óriási munkát végeztek, mert nem csak a parlamenti választást kellett levezényelni, hanem ott volt a népszavazás is. Köszönöm azt a munkát, amit annak érdekében tettek, hogy ez a választás tisztán, a törvény megfelelően menjen végbe.”
Hozzátette: bízik abban, hogy nem fognak csalódni sem a ceglédiek, sem a választókerület többi kilenc településén élők a munkájában. „Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy ez a tíz település a következő négy évben megfelelően fejlődjön, haladjon és mindenki megelégedésére végezzük a munkánkat.” (cegled.hu – Szokolai Attila)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...