14.4 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Lecserélnéd a zomácozott kádadat, de tartasz az akriltól?

 

 

Hosszú-hosszú évtizedeken át tartotta magát a trend, hogy a fürdőszobákba zománcozott kád került. Nagyon strapabíró volt, évtizedeken át kiszolgálta a családokat, akik ennek kifejezetten örültek, hiszen még két-három évtizeddel ezelőtt is ezerszer meggondolta mindenki, belevág egy fürdőszoba-felújításba.

 

Így aztán sok esetben fel sem merült, hogy a kádat kicseréljék, maximum az új csempékig jutottak a munkálatok, és a hideg, kevésbé jó hőtartó hatású zomáckádak még uralkodhattak egy ideig.

 

De aztán beköszöntött az akril kádak kora, ahol az igazi újítók kapásból lecserélték régi kádjaikat, míg a megfontoltabb versenyzők a kivárásra játszottak. Te is az utóbbi csoportba tartozol, ugye?

 

Megérett a helyzet egy kádcserére?

 

Most azonban már te sem tudod tovább halogatni, hogy leváltsd a kádadat? Hetek óta azon pörög az agyad, hogy milyen anyagú kádat válassz, és bár már elolvastál minden, az interneten fellelhető véleményt, információt, termékleírást, most mégis bizonytalan vagy, és nem tudod, melyik anyagú kádat válaszd?

 

Megértjük, ha ódzkodsz kicsit az akril kádtól, ugyanakkor arra biztatunk, hogy tekintsd meg a SzaniterOnline.hu homogén akrilból készült kádjait, és újra fogod szabni azt, amit most az akril kádakról gondolsz.

 

Az akril kád kiválasztásának ugyanis a legsarkalatosabb pontja az, hogy milyen akrilból készült a kád! Az egyiket nagyon ajánljuk, a másikat csak akkor, ha nem fontos számodra a kiváló minőség.

 

Óvatosan az arillal!

 

Számos gyártó az olcsóbb, silányabb minőségű ABD akrilból készíti a kádjait, ami gyakorlatilag annyit jelent, hogy a műanyag alapra visznek fel néhány miliméternyi akril réteget, de ezzel csak azt érik el, hogy a kád nem lesz időtálló, túl merev és instabil lesz, és idő előtt megrepedezhet, besárgulhat. Ezért ha nem szeretnél pár évente kádcserét eszközölni, akkor egyszer szánsz rá egy nagyobb összeget, és a homogén akril kádat választva ismét évtizedekre letudhatod a kád problémakörét.

 

A homogén akril kád ugyanis tömör akrilból készül, vagyis egyáltalán nem spórolják ki belőle azt az alapanyagot, amely biztosítja majd a tartósságot és a magas minőséget.

 

Hogyan tudod megkülönböztetni a két fajta akrilt egymástól? Nos, laikusoknak viszonylag nehezebb a dolga, de az ár mindenképpen árulkodó tényező. Ha valami gyanúsan olcsó, itt valószínűleg a minőség rovására ment az ár kedvezőn tartása. Ezzel persze nem azt szeretnénk sugallni, hogy csak a drága kád a jó, de fontos, hogy a minőségért ebben az esetben is fizetni kell, figyelmezteti a vásárlókat a SzaniterOnline.hu csapata!

 

Merj segítséget kérni!

 

Éppen ezért fontos, hogy ne légy szívbajos. Merj kérdezni, kukacoskodni, segítséget kérni. Az eladók azért vannak, hogy te az alapos információk birtokában dönthess arról, mire áldozol nem kevés pénzt, és mibe ülsz bele egy fárasztó nap után.

 

Vásárolj tudatosan, vásárolj minőséget, válaszd a homogén akril kádakat!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...

Gyányi-Túri díj

Az idei tanévben is megrendezésre került dr. Túri József...

Báger Dorina kivívta az Európa-bajnoki indulás jogát

Hétvégén két nemzetközi versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi...

Ezeket a parkolási hibákat követik el legtöbbször a magyarok

A ceglédi rendőrség egy videóban foglalta össze az öt...