11.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Biztosítás speciálisan mérnökök számára

 

 

A megfelelő biztosítást megtalálni, összehasonlítani a piac többi szereplőjével, kiválasztani az igazit manapság az internetnek köszönhetően nem túl bonyolult folyamat. Legalábbis, ha valamilyen klasszikust szeretnél. De ha valamilyen speciális igényed van, akkor már sokkal árnyaltabb a helyzet. Amennyiben valamilyen üzleti jellegű csomagra van szükséged, akkor több utánajárást igényel a dolog, lassabb az ajánlattétel folyamata is többnyire.

 

A következő cikkben megvizsgáljuk, milyen lehetőségek vannak a mérnökök számára.

 

Építési biztosítás

 

Egy építkezés kimondottan összetett feladat, számos tényezővel, amik közül bármikor bármi elromolhat. És ha valami elromlik, az hatalmas kieséseket eredményezhet. Az ilyen eshetőségekre alakították ki az építésbiztosítást. Ez a legtöbb kivitelező és alvállalkozó válláról levesz egy nagy adag terhet, az építkezés pedig gondtalanabbul tud lezajlani. Ebbe belefoglalható a felelősségbiztosítás, a vagyonbiztosítás, de akár az építkezésen használt gépek és eszközök is a fedezetbe vonhatók, ezzel pedig számos váratlan helyzetet ki lehet küszöbölni.

 

Te is keresgéled az igazit a vállalkozásod számára? Köss online mindenre kiterjedő vállalati biztosítást, hogy nyugodtan vághass neki a következő projektednek!

 

Géptörés és üzemszünet biztosítás

 

Azoknak, akik termelő tevékenységet folytatnak, elsődleges, hogy a gyártáshoz használt gépekkel minden rendben legyen. Abban az esetben, ha valami elromlik, nemcsak a gép javíttatásának költségeivel kell számolni, hanem a kieső termeléssel is, ami sok esetben nagyobb anyagi vonzatokkal jár. Ennek kiküszöbölése lehetséges egy géptörés és egy üzemszünet biztosítással. Ezek térítést nyújtanak neked a gépek törése/repedése vagy teljes működésképtelensége esetén, még akkor is, ha külső vagy belső erőbehatás miatt következik ez be. 

 

Az üzemszünet biztosítás az említett géptörés biztosítás kiegészítéseként kérhető. A leállás esetén téríti számodra a kényszerleállás alatt felmerülő költségeket (pl.: közüzemi díjak, munkadíjak, stb.), az elmaradó hasznot és a szünet alatt felmerülő többletköltségeket is. De természetesen ez abszolút személyre szabható, a biztosítás díja pedig idomul a beválogatott szolgáltatásoktól is.

 

Szerelésbiztosítás beruházóknak és kivitelezőknek

 

Ez a típus azoknak ajánlott, akik a munkájuk nagy részében javítási, szerelési munkálatokkal foglalkoznak, de a kivitelezőkön kívül a beruházók számára is megköthető ez a csomag. Ez egy all risk (összkockázatú) biztosítás, ami kombinálható felelősségbiztosítási elemekkel, tehát fedezetet biztosít a harmadik személy számára okozott károkra is. Valamint a szereléshez használt gépek, eszközök is bevonhatók a biztosítási fedezetbe.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...