6.7 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

„Addig ütlek, amíg meg nem halsz”

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a ceglédi nőverővel szemben, aki várandósan is verte a feleségét, és egy másik rokonát is összeverte ököllel és egy bicikli pumpával.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy utcai verekedéshez mentek ki a ceglédi járőrök 2020 októberében. Egy félmeztelenül ordibáló férfit találtak a helyszínen, aki épp egy másikat provokált ütésváltásra.

Az indulat hevében a hiányos öltözetű férfi a többszöri rendőri felszólításra sem hagyta abba agresszív viselkedését, amit a rendőrökre is kiterjesztett. A balhézó B. Pétert végül földre vitték és, megbilincselték. A verekedés 44 éves sérültjét életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az orvosszakértői vélemény szerint a homloküreg-faltörés, valamint az orrcsonttörés mellett számos zúzódás borította testét.

A nyomozást nem sokkal később egy másik büntetőeljárással egyesítették. Kiderült ugyanis, hogy B. Péter otthonában is az utcai viselkedéséhez hasonlót mutatott be néhány nappal korábban. Feleségéhez családsegítők hívtak 2020 szeptember 29-én rendőrt, miután agyba-főbe verve találtak rá.

Az asszony elmondta, hogy kisebb pofonokkal kezdődött a rémálma az öt évig tartó együttélésük során, majd egyre sűrűbben kellett, egyre kegyetlenebb bántalmazásokat elszenvednie. Az átélt borzalmakat mindenki előtt titkoló, rettegésben élő nő beszámolt férje féltékenységéből eredő „bánásmódjáról”, ráadásul teherbe esése után sem kímélte.

Elhúzódóan, válogatott módszerekkel ütötte, verte. Tépte a haját, rugdosta, ököllel, szekrénypolccal, telefonkábellel csépelte, miközben azt kiabálta, „addig ütlek, amíg meg nem halsz”. Ezután a gyakorlatilag magatehetetlen feleségét bevonszolta a szobába, az ágyra fektette, majd többször visszatérve leöntötte vízzel, arcon köpte, ujját a szájába dugdosta, majd egy takarót rádobva sorsára hagyta. – írta közleményében a rendőrség.

A helyszínre érkező mentők kórházba vitték a test szerte zúzódásokat, véraláfutásokat, töréseket elszenvedett 24 éves, járni és beszélni képtelen nőt.

Az igazságügyi orvosszakértő 11 erőbehatást állapított meg az asszony testén: eltört a bal oldali járomcsontja, mindkét szem körüli terület bevérzett. Zúzódott mindkét comb, a szegycsont, a keresztcsont, a bal oldali mellkasfél, mindkét kéz és térd, a nyak, valamint a váll is. Egyes zúzódásokat, bevérzéseket (mellkason, szegycsonton, combokon) nagy valószínűséggel a rúgások okoztak.

A férfi a kihallgatása során a rokonával történt verekedést elismerte, azonban állítása szerint csak egy pofont adott vitapartnerének. Felesége bántalmazásával kapcsolatban egy-két pofont elismert, de tagadta, hogy komolyabban megverte volna.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya lezárta az emberölés kísérletével, valamint súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszakkal gyanúsított B. Péter ügyét, így már a rendőrségen van az ügy.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....