12.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Nemzeti Vágta térségi eredményekkel

Csemő és Abony is versenyzővel vett részt az október első hétvégéjén a budapesti Hősök terén megrendezett Nemzeti Vágtán.

Zboray Viktória Abony színeiben indult, lova Vicces azonban „sajnos gyengélkedett, de így is szép szereplés az, hogy a középdöntőig menetelt Viki, akinek edzője Petrik Tamás. Szívet-lelket melengető érzés volt látni, ahogyan a Hősök terén lobog az Abony zászló. Köszönöm, hogy Zboray Vikinek köszönhetően ennek ismét részesei lehettünk! Kocsitoló csapatunk a szombati előfutamot megnyerte, majd a döntőben a fantasztikus lányok és fiúk a harmadik helyen végeztek! Büszke vagyok Rátok! Csapat tagjai: Molnár Csenge, Bucsi Krisztina, Mádi Brigitta, Zelei Gábor, Baksa József, Czifra Zsolt. Az abonyi Krupinczáné Mucsi Enikő Kocsér színeiben indult és az előfutamában a harmadik helyen végzett My Boy Fáraó nevű lovával.” – számolt be Pető Zsolt polgármester az eredményekről. Abony önálló dupla standdal készült a Vágta Korzóra is, ahol Abonyt és rendezvényeit népszerűsítették – nagy sikerrel.

Csemő a korábbi vágtagyőztes Petrik Tamást nevezte a vágtára, de új lóval. PetrikTamás magabizosan nyerte az előfutamát Gamine Jag nyergében, így egyenes ágon jutottak a középdöntőbe. Ott azonban Gamine Jag megmakacsolta magát. „Már a felvezetés során rakoncátlankodott, Tamásnak nagyot kellett küzdenie, hogy eljussanak a start zónáig. Túl is futottak rajta, ami automatikusan a mezőny után sorsolást vonta maga után. Innen már nem volt esély, a három és fél kör csak a felzárkózásra volt elég…” – számolt be dr. Lakos Roland Csemő polgármestere a közösségi oldalán a szomorú hírről. Sajnos Szerencsés Szandinak és pónijának Sárkánynak sem sikerült a bravúr a Kishuszár vágtában. „Már a startnál hátrányba kerültek Szandiék, aztán egy kör alatt sikerült két helyet javítani, és végül a negyedik helyen értek célba. Összesen 29 induló közül, Szandi és pónija Sárkány összesítésben a hetedik időeredményt érték el.” – tette hozzá a polgármester, aki mindkét versenyzőnek gratulált és megköszönte Csemő képviseletét.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...