9.9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Milliók kerültek elő egy ceglédi kútból

Lopás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy ceglédi férfivel szemben a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

November 9-én, szerdán reggel egy nagykőrösi telephelyre rendőröket hívtak, miután szembesültek vele, hogy KÉT SZÉFET VALAKI KITÉPETT A FALBÓL ÉS A PÉNZZEL EGYÜTT ELVITTE.

A rendőrök már a helyszínen gyanították, hogy olyan tolvajt kell keresniük, aki hozzáférhetett a raktár kulcsához, mivel az ajtót ugyanis úgy nyitotta ki, hogy az nem sérült meg. Kihallgatták a telephely alkalmazottjait. A válaszaikból derült ki számukra, HOGY EGY 33 ÉVES, CEGLÉDI FÉRFI LEHETETT A TOLVAJ. Őt is kikérdezték tanúként, aztán hamar gyanúsítottá vált. S. Zoltán kezdetben hazudott a rendőröknek, majd rájött, hogy elég bizonyítékot gyűjtöttek össze ellene és beszélni kezdett. A férfi, ahogy mondani szokták: “feltáró jellegű beismerő vallomást” tett. Még azt is megmutatta, hová dugta el a trezorokat és hol találják a rendőrök a betörésnél használt ruháját.

Kiderült, hogy aznap este veszekedtek az élettársával, ami után a férfi beült a bérelt kocsijába és átment vele Nagykőrösre. Leparkolt volt munkáltatója telephelyének közelében, begyalogolt a kapun és elbújt. Megvárta, amíg a volt raktáros kollégái végeznek a pakolással. “Hajnali 4 körül tisztult a levegő, ekkor kulcsával nyitotta az ajtót,
MAJD AZ ELŐTÉRBEN LÉVŐ FASZEKRÉNYBEN SORAKOZÓ SZÉFEK KÖZÜL TALÁLOMRA KIVÁLASZTOTT KETTŐT, EGY VÉSŐVEL LEFESZÍTETTE,
hátizsákjába rakta, majd ahogyan befelé, úgy gyalogolt kifelé a kapun. Először egy árokba dobta táskáját, visszasétált a kocsihoz, majd hazafelé indulva felvette a hátizsákot” – írja a police.hu.

OTTHON VÉSŐVEL NYITOTTA KI AZ EGYIK TREZORT, MIVEL A KÓDOT NEM ISMERTE. Kivette belőle a köteg pénzt, majd a szomszéd telken lévő kútgyűrűbe, műanyag flakonokat rádobálva elrejtette a hátizsákkal együtt. Már pirkadt, mire végzett, de ő nem hazament, hanem Budapestre indult. Menet közben, az M4 autóút mellett eldobálta a nadrágját, a felsőjét és a cipőjét, a kabátját pedig egy fővárosi hajléktalannak adta.

A NAGYKŐRÖSI RENDŐRÖK A KÚTGYŰRŰBŐL KISZEDTÉK A HÁTIZSÁKOT ÉS A SZÉFEKET. Közel 3,4 millió forintot, vagyis az összes pénzt megtalálták. A gyorsforgalmi út mellet kihajított ruhadarabokat is összeszedték és begyűjtötték a bizonyítékraktárnak.

S. Zoltán megbánta amit tett. Azt mondta a nyomozóknak, csak jövőjét akarta anyagilag bebiztosítani a 318 darab bankjeggyel és négy érmével. A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán lopás megalapozott gyanúja miatt indult az ügyben eljárás.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...